Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

Stockholmsweekend

Torsdag kväll styrde jag kosan upp til Stockholm för att övernatta hos Timpa. Kom upp vid halv 11 på kvällen, blev lite snack innan läggdags och förbereda sig inför tröskeltest och VO2max på fredag förmiddag. Vi åkte ut till Bosön och kom igång med testerna. Gabbi anslöt till oss på Bosön. Dom satte igång med sina tröskeltester och jag vakta Louie så länge och sen var det min tur. Denna gång körde jag löpning och det var lite test för knät då jag inte sprungit alls mycket de senaste 7-8 månaderna i och med skadan jag ådrog mig i april. Det var riktigt härligt att springa och suget kom verkligen tillbaka. Efteråt skulle vi köra VO2max test men "pucken" som mäter koldioxid hade havererat så dom hade förhoppningar om att få dit folk som kunde laga den inom kort. Vi begav oss sålänge upp till cafeterian för att få i oss ett litet mellanmål innan vi gick ner för att se hur det låg till med VO2max test. De hade lyckligtvis lyckats laga den så vi kunde fullfölja vårt test. Även här körde jag löpning och under tiden kändes knät bra, men det kändes också att det var ovant för benen att springa. Men då är det skallen som ska kännas av istället när jag kommer upp i högre puls och max puls. När jag börja nå min platå för testet kände jag mig lite halvt svimfärdig, kallsvettig och illamående, tyvärr inte för att jag hade tagit ut mig, för jag hade nog en nivå till, men huvudet stoppade mig. Vad detta beror på kan jag bara spekulera i, men troligtvis kan det finnas en koppling till mina tidigare hjärnskakningar.... detta satt i resten av kvällen och även under lördagen. Knät kändes som sagt bra under testet, men jag fick äta upp lite av det senare under dagen, men även under lördagen. 
 
På kvällen ordnade vi med tacos och åt tills vi dog, det var verkligen en sån taco dag, när man kan äta hur mycket som helst ! Sen blev det lite hockey innan det var dags att stänga dagen. Unbder lördagen samlades alla damdomare för en mittsäsongsträff där vi diskuterade kommande matcher och även hur kommande sommar och säsong kan komma att se ut.
 
Vi passade också på att ordna med någon form av avslutning för fyra av våra domarpensionärer som lagt pipan på hyllan och det var inte en dag för sent:
 
 
Malin Skotte, Annica Flöden, Theree Bjrökman, Stina Nillson
Alla fyra med helt enastående karriärer !