Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

Välkommen vår, nu är det dags för MTB !

Idag styrde jag mot Stockholm och Sweden Bike Expo för en första träff med Team Merida Cykelvasan. En del av gänget var i Göteborg för tre veckor sedan på mässan och träffades, och nu var det vår tur vi som inte var där. Planen för dagen var att träffas för en cykeltur, lunch, mässa, träff och avsluta med föreläsning. Min tanke var  att rasta MTB cykeln under veckan, men som tyvärr inte blev av. Så den här team cyklingen blev också årets första utomhustur. Det känns att hockeysäsongen börja lida mot sitt slut och lite vila kommer vara välkommet innan man drar igång med försäsong och med inriktning MTB. Det var verkligen skönt att komma ut på en kortare tur i det underbara för-vår-vädret som råder.
 
Foto: Conny Björnehall / Vasaloppsbloggen
 
Gick runt på mässan och kollade en del saker innan vi träffades i teamet för mer info osv. Innan föreläsningen fanns det lite tid att prata cykel. Det är en djungel om man som jag inte riktigt kan. Har tittat lite på nätet om vad man ska ha för cykel men jag blir ju inget klokare av att läsa infon och när det nästan är exakt samma info. Så det var skönt att få lite mer info om vilken cykel man ska rikta in sig på.
 
Har en del att lära inom ämnet MTB men jag tänker att jag tar en sak i taget. Lär mig lite nu, lite sen och lite ännu mer sen ;) Jag tror iallafall och det kommer bli en gyrm sommar :)
 
 Delar av Team Merida Cykelvasan 2017

Runt hörnet

På tisdag är det alltså avfärd till Stockholm för en hotellnatt innan vi tidigt på onsdagsmorgonen intar Arlanda och påbörjar vår resa till Plymouth och VM. Här hittar ni också en intervju med mig och mina tankar inför turneringen och lite inför kommande säsong.
 
Dagarna fram till avresedagen kommer innehålla en första TEAM träff med TEAM Merida Cykelvasan, har två matcher att döma, jobba och se till att börja tvätta kläder som ska packas ner. Några små saker att inhandla sen är jag nog redo för säsongens största och sista äventyr. I'm ready !
 
Ni kan också på hockeydomare.se även läsa en intervju med Gabriella.
Vi har följts åt i många år och snart är antalet turneirngar svåra att räkna. Iår är inget undantag.

349 dagar kvar !

Igår klockan 09:00 slog Vasaloppet.se upp sina portar för anmälningar för 2018 års lopp. Många funderingar hit och dit kring om att anmäla eller inte anmäla. Först och främst så har det att göra med min målsättning med dömningen. Lyckas jag nå mitt mål vet jag inte om jag kommer vara hemma, om jag hinner hem osv. Om man inte hinner hem så är ju det en sak, men om man hinner hem, orkar man ladda om?
 
Men valet föll till slut på att anmäla sig. Då har jag ju en plats och har då möjligheten att välja att köra eller inte köra. Meda andra ord kommer #TEAMvirrejlunkan att hänga ihop även under 2018, och ingen av oss vet egentligen hur den här anmälningen gick till ;)
 
Nedräkningen har med andra ord börjat !
 
 
Let's go for a second one !