Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

Nu eller aldrig

 
Månader av träning och förberedelser, över 55 matcher dömda så har vi klarat av kvarts-/ och semifinaler i SDHL och klart är att det är två "nya" lag som ska göra upp om vilka som i helgen kommer stå som Svenska Mästarinnor. Med två nya lag menar jag med att det är två lag som aldrig varit i en final tidigare, och man kan också, i och för sig, säga att det är relativt två nya lag. HV71 har varit uppe i högsta serien, ramlat ur och nu tagit sig tilbaka med besked, DIF startade sitt damlag för tre år sedan om jag minns rätt och har sannerlig gjort en häftig resa. Svensk damhockey är på frammarsch. Två nya lag i final sammanhang, över en kvarts miljon människor följde finalen i Stålbucklan (tjejernas motsvarighet till TV-pucken) !
 
 
För egen del har jag fått vara med under hela slutspelsserien i kvarts-/ och semfinal och jag är även en av de fem uttagna domarna till att döma denna SM-final serie. Läs mer här. Mycket spännande och bra förberedelser inför det stundande VM som kommer. Mina tidigare erfarenheter hittar ni här.
 
Ni kan följa SM-final nr 1 som spelas idag (onsdag) 19:00 i Kinnarps arena på SVT play, här.
SM-final nr 2 och eventuellt 3 kommer spelas i helgen och dessa matcher kommer ni att kunna se på, lördag på SVT2 klockan 15:45 och eventuell match på söndag sänds på SVT2 och övergår sedan till SVT1 med start 13:30.Tiderna hittar ni även här.