Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

Besvikelsen är total

Ja vad ska man säga. Det är tomt och hela satsningen fick ett abdrubt avslut och allt känns, för stunden som ett misslyckande. Mitt mål har hela tiden varit att nå till sista matchen. Jag dömde i grupp A i gruppspelet men sen blev det "kval" om placeringsmatcher och till sist matchen om femteplats. Jag nådde varken kvarts-/ eller semifinal och därmed kom det här att bli min sämsta turnering ur ett matchningsperspektiv sett sedan 2014. Jag är såklart skit besviken då jag har haft en väldigt god känsla genom hela turneringen, fått bra feedback och kände att jag skulle ha en chans på sista matchen. Ibland är det inte prestationen som avgör, tyvärr.
 
 
Det kommer ett inlägg om hur upplevelsen varit som kommer vara mycket gladare, men nu ska jag komma hem till min man. Hemma i tre dagar innan vi åker upp till Sälen där fler familjemedlemmar kommer vara och jag ska ladda om för att åka mitt andra Vasalopp med min partner in crime. Det kommer bli ett bra break och jag kommer kanske under tiden också få perspektiv på saker och ting.
 
ETT JÄTTESTORT TACK till alla som supportat mig genom åren men även också under vistelsen i Sydkorea. Det har betytt så oerhört mycket och jag kommer ge tillbaka ett roligare, och gladare inlägg med fler bilder och så småningom hoppas jag kunna klippa ihop en film till er ! 

Nästa - Mina drömmars mål

Idag, idag är det avresedag mot mina drömmars mål. Känns overkligt på något sätt, pirrigt och väldigt roligt att äntligen få åka iväg. Jag har haft fantastiska dagar här hemma innan avresa. Det har varit pannlampslöpning med trion med magisk bastuavsltuning och mat. Under fredagen käkade vi på Pinchos och gick på bio. I lördags dömde jag och sen var det bara hemmamys. I söndags åkte vi in till Linköping för lite shopping, hem för att packa lite grann innan vi åkte iväg till fam. Sjöstrand för massa bus med barnen och väligt god mat. Igår jobbade jag och det var lite svårt att fokusera måste säga och jag avslutade dagen med att åka iväg till Tommy på Bergqvist massage för att förbereda kroppen in i det sista. Ah, energidepåerna är påfyllda kan man säga ! Härligt att få med sig i bagaget.
 
Annars är väl packningen i sin ordning. Taxin är bokad, biljetterna utskrivna och det som inte är med nu, är helt enkelt inte med.
 
På frågan om jag vet vilka matcher jag dömer så får jag svara, vi vet inte. Vi får reda på det kvällen innan om det kommer vara samma upplägg som det har varit på VM tidigare och då släpper IIHF sättningen ca 6tim innan matchstart på nätet. Det kommer vara striktare regler kring sociala medier när vi är där, men jag ska försöka uppdatera så mycket jag kan. Men ett tips är ju att hålla utkik på hockeydomare.se eller på IIHF's sida Peyongchang2018 och framförallt kommer det vara lättast för mig att uppdatera på insta @virrejohansson :)
 
Nu är det dags !