Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

Avresa närmar sig !

Dagarna går just nu otroligt fort och jag har dragit ner på träningen och håller inga instruktörspass denna vecka för att få tid till förberedelser. De senaste dagarna har varit fokus på att få klart saker och ting på jobbet för att även där kunna ta det lite mer easy de sista dagarna. Det märks att tankarna börjar flyga iväg och att den mentala förberedelsen är igång.
 
Senaste två veckorna har flugit förbi och packnigen är påbörjad. Det är verkligen snart som jag ska åka iväg på mitt drömmars äventyr och man kan inte riktigt förstå det, samtidigt som man är väl medveten om vad man ska ge sig i kast med. Vi har fått mycket information de sista dagarna om allt som ska tas in och till slut sållas bort så man bara har det som är viktigt för jobbet vi ska göra. 
 
#MotMinaDrömmarsMål
#VirrejOS
 
Foto:  @wahlgren_80
 
 

Cykeltjejer.se

Det ena kan leda till det andra. I och med min knäskada (som nu är bra) har jag som jag tidigare nämnt hittat många andra intressen och inte minst cyklingen, både landsväg men helst MTB. Genom sociala medier kom jag förra året med i TEAM Merida Cykelvasan där jag fick vara en del av ett härligt gäng och lära mig mer om MTB, mek och andra värdefulla tips. Jag är från början mer av den explosiva karaktären då jag alltid hållt på med explosiva idrotter som hockey, handboll och fotboll, inte så mycket långdistans som blir mer och mer intressant. Hur som helst hittade jag en annons någonstans om cykeltjejer.se och att de sökte ambassadörer, självklart sökte jag och nu är jag en av dom, en av ambassadörerna för cykeltjejer.se :) Det ska bli otroligt roligt att sprida cyklingen både landsväg men troligtvis mest MTB ;) 
 
Här
hittar ni presentationen av mig
& de andra ambassadörerna.
 
 
Jag ser verkligen fram emot att börja komma ut på två hjul, känna den friska luften, naturen och allt vad cyklingen gör med en och förhoppningsvis inspirera en och annan tjej (även kille) till att ge sig ut. Dock blir cyklingen mer aktuell efter hockeysäsongen, men jag hoppas kunna komma ut på nåt pass innan dess.
 
Ni kommer kunna följa oss ambassadörer på cykeltjejer.se där vi kommer skriva blogginlägg, samt instagram @cykeltjejer där vi tar över kontot. Självklart kommer ni även kunna följa på mina privata sociala medier också :)
 
 
 
 
 
 
 

Olympiska Spelen 2018

 
Mitt stora mål 
 
 
 
 
För fyra år sedan satte jag upp en plan med slutmål Peyongchang - OS 2018 och vägen dit har inneburit uppoffringar, träningstimmar, ett par hundra dömda hockeymatcher och tillit till min väg att gå. 
 
Jag har under min aktiva domarkarriär fått uppleva väldigt mycket och det är jag väldigt tacksam för. Jag har nått många mål - en del mindre och en del större mål, men alla har varit värdefulla mot mitt slutmål. Det ligger hårt jobb bakom och med en målmedvetenhet mot mitt stora mål. Jag bytte jobb för att kunna kombinera med dömningen och valde att jobba 75% för att hinna med träning, dömning, jobb och livet däremellan. Att träffa vänner under vinterhalvåret är svårt, men alla har dom en förståelse för vad jag håller på med, när hockeysäsongen drar igång brukar vi säga, vi ses i april, när säsongen är slut.
 
Drömmen har nu blivit verkligenhet. Jag kommer representera Sverige i ett Olympisk Spel och jag kommer göra det med mitt hjärta med en svart-vit randig dräkt. Jag följde min dröm och nu ska den om några veckor få upplevas. 
 
 
Tack till alla i min omgivning som funnits med under resan,
ingen nämnd - ingen glömd, för ni är så oerhört många !