Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

Dags att ta tag i taktpinnen, igen

(skrev imorse, så läs imorse ;)
Nu behöver jag ta tag i min egna taktpinne igen. Träningen (fotbollen) går bra, men jag måste komma iväg till gymmet och köra skiten ur mig. Jag bara måste ! Ska jag ha kroppen jag vill och få bra resultat så är det dags att komma iväg och släppa taget.

Min utmaning för juni kommer att vara att jag ska hinna med 2-3st gympass/egen styrka utöver fotbollen. Om egen styrkan så ska ske hemma så får den faan göra det, för nu ska jag igång. Löpningen gick ju bra i början, men den får jag ju lite "gratis" när jag tränar(-spelar) fotboll-(smatcher), så det är styrketräningen jag vill åt. Utöver att jag vill spela fotboll och köra styrka, så vill jag ju köra cross. Ibland undrar jag hur jag får ihop mina pusselbitar, men det ska bara funka. Jag är laddad. Jag ska klara min JUNI utmaning !

Visserligen så är det väl ingen tuff utmaning, för jag vet att jag kan, men jag behöver någonting för att riktigt komma igång, sådär som jag vill. Få tillbaka rutinen. Jag har tagit allt, pusselbit för pusselbit och det känns som om den här är den sista. Nu kör jag, försäsong here I come ;)

En annan sak som jag ska ta mig en funderare över är maten. Vi hade ju ICA-kassen varannan vecka förut men nu snart är det sommaruppehåll så jag valde att ta bort den från någon vecka tillbaka och över sommaren, eftersom vi åker till kusten mm. Så nu blir det åter till matplanering, så om du kanske har något gott & nyttigt recept som du vill dela med dig av? Det återstår att se vad menyerna kommer att bestå av ;) men jag ska nog försöka undvika pastan, så gott som det går...

Jag är laddad, allt som krävs är lite planering, så ska jag nog re ut det här. Men nu är det dags för jobb och jag återigen haft en såndär effektiv morgon.. ! Laddar även för hemmamatch 19:00 i Malmslätt