Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

Ett par dagar närme jul än sist

Redan torsdag (!) Det är ju i och för sig himla skönt, för då är det snart helg igen :) Veckorna rullar på med allt man ska göra och lite till. Jag tog tag i en sak som jag behövt göra ett tag men aldrig liksom fått tummen ur, nämligen att gå till tandläkaren. Jag älskade att gå till tandläkaren när jag var liten och ville bli det när jag blev stor, japp så kan det vara. Hur som helst så var jag där i tisdags på vanlig undersökning och det gick bra, pjuue. Kan bli väldigt dyrt annars, men som alla tandläkare säger, tandtråd är bra. Och ja det är det, och ja nu är det dags att ta ännu ett kliv in i vuxenvärlden och verkligen börja använda den där lilla tråden. Men jag tycker faktiskt att jag är ganska duktigt på att sköta om tänderna, borstar noga, fluxar och tuggar flourtuggummi på jobbet, men då fattades den där lilla tråden. Så jag kanske slipper att vara tandläs när jag är 60 ;) för om jag skulle bli de så vill inte min kära sambo ha mig, för han vill inte ha en tandlös gammal gumma. Skämt å sido ;) Tandtråd It Is !
 
Annars har veckan rullat på och det är idag torsdag och det har varit jobb hela långa dagen och vi avslutar med hockey med några kunder. Kanonbra slut på denna dag :)
 
Har ett annat dilemma. Jag behöver verkligen gå till frisören och klippa lite och färga lite, men det var ju just det där med färg. Sugen på att bli lite mörkare samtidigt som jag vill bli lite ljusare. Beslutsångest deluxe :S Får la återkomma med bilder i ett annat inlägg när jag letat fram några.