Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

Hösten smyger sig på

Det märks att det är en övergång mellan årstiderna nu. Kallt om mornarna när man går till jobbet och varmt om eftermiddagarna när man är på väg hem. Jag börjar känna att mitt höstmode börjar komma igång. Det här med att krypa ner i soffan under en filt, dricka massa gott te men framförallt mysfaktorn med att kunna tända massor med ljus. Men jag ska verkligen försöka njuta av de sista sensommardagarna innan hösten är riktigt välkommen.
 
Andra tecken på att vi övergår till höst är att hockeyn drar igång på allvar. Kurser har avverkats för olika regioner och divisioner, och till helgen är det min tur att avverka min egen. Jag hoppas att jag gjort tillräckligt för att klara av målen jag haft, men tveksam då försäsongen inte varit som jag tänkt mig. På sätt och vis ja, men på ett annat nej. Hade väl inte räknat med att hamna på akuten två gånger och dras med en axelskada hela sommaren som fortfarande inte är helt hundra. Man känner väl nästan alltid att man kunde gjort något annorlunda mot vad man gjort, och man kan bara lära sig och noggrant planera saker som man ska göra. Som jag brukar få vi vår och höst är att det ska rensas överallt. I veckan har jag rensat och gjort om i våra garderober och byrå. Rensat på kläder som är slitna eller inte används längre. Så himla skönt. Det blir liksom alltid så himla bra när man gör om saker och ting. Nu har jag plats för lite nya höstkläder.
 
Tro det eller ej men i övrigt så har jag gått upp halv sex varje vardag morgon och inte snoozat mer än 5 min ! Okej, en morgon gick jag faktiskt och la mig igen, men endast en av alla vardagar sedan jag började jobba igen efter semestern. Jag är lite impad över mig själv. Snoozkungen är borta ;) Det är bara att hålla i dom här rutinerna. Underbart vad man hinner göra saker på morgonen. Nu senaste veckorna har jag mer eller mindre varit hemmafru, eftersom jag inte kunnat träna som jag vill på morgonen, så har jag fixar här hemma, men det är det snart slut på. För snart hoppas jag kunna återgå till att det är min tid på morgonen, det andra får vi faktiskt lösa på annan tid. Kommer säkert funka jättebra det med, inte ett dugg orolig över det.