Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

Helomvänding i livet

Händelserik vecka, kan man lugnt säga. Dock kan jag inte riktigt säga vad som hänt, men det väntar nya äventyr för virrejohansson ;) ser fram emot vad som komma skall och vad våren har att erbjuda !
 
Jag skrev för ett tag sedan att jag fått tummen ur och nu händer det saker. Har varit i kontakt med en läkare som jag har stort förtroende för, angående min hälsa. Har inte mått hundra sen i somras och kan inte komma på varför. Igår träffade jag honom. Alla mina provsvar såg fantastiska ut, jättefina provresultat. Så inget har med det att göra och han undersökte mig och jag fick göra några tester, men han hitta inget tveksamt där heller. Det han hittade var att nacken inte var hundra, men att jag hade god rörlighet mm så jag ska träffa en sjukgymnast för det, samt att han ska ge mig en tid för akupunktur, för att se om detta hjälper. Hjälper inte detta till det bättre så går vi vidare. Och jag hoppas verkligen att detta ska hjälpa mig. Jag hyser stora förhoppningar om att detta hjälper.
 
Känns som att jag går sönder bit för bit. Axeln är inte hundra ännu, men ändå mycket bättre och sedan foten som jag skadade mig för 1½ vecka sedan, japp men det går bra nu ! Jag är igång och tränar i alla fall och det är bra, ska även döma i helgen och det ska bli riktigt skojj att gå ut på isen igen. Fick ju säga ifrån mig ett par matcher när jag skadade foten, så det var nästan 2 veckors sen jag dömde. Blir lite nervöst i helgen med andra ord ;)