Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

Så jävla bra söndag !

Hela dagen har varit sådär bra, helt tvärtemot torsdagen om man säger så. Vaknade innan klockan ringde och drog mig en stund och klockan hade fortfarande inte ringt. Klev upp och gjorde mig lite frukost och kolla bumbibjörnarna ;) nostalgi på morgonkvisten. Sen fick jag ett ryck med att plocka ordning lite här hemma, så jag gick ut i förrådet och fixade ytterligare en hylla, sopade rent och ställde ordning och bar ut lite saker som vi hade i lägenheten. Fixade lunch och sen hade solen tagit sig runt hörnet och hittat till altanen. Satte mig och äntligen solade lite och löste lite sudoku/korsord, varvat med att halvsova. Efter en stund i solen fixade jag lite mer inne innan jag satte mig i solen igen.
 
Sen var det tajm att göra sig ordning och åka till Hagen för samling. Vi åkte lite tidigare så vi hann se herrarna lite grann innan vi bytte om och åkte till vår match som var mot Östria/Lambohov-Vikingstad borta på fältet. Hade en bra känsla och uppvärmningen kändes himla bra !

Första halvlek gick vi vinnandes ur med 1-0, och jag fick äran att göra första målet med vänsterdojjan ;) Kul. Kändes lite stressigt då vi hade väldigt mycket chanser, men tålamod lönar sig. Kanske inte något skönlir matchen genom. Men i andra halvlek lyckas vi göra 6 mål (!) jag fick även sätta ett 2:a mål för dagen och assistera Lisa väldigt snyggt om jag själv får säga. Vi gör riktigt bra hörnor samt frisparkar som går i mål ! Vi vann alltså med 7-0 ! Länk till matchreferat hittar ni här.

Riktigt jävla gött. Suger på vinsten ett tag, men sen är det fokus på träningar i veckan och match väntar oss på söndag hemma på Hagen !
 
Skytteligan ser än så länge bra ut för vår del, av 17 st är det 8 st från MAIK som är med. Redigering skall vara att Johanna Lindholm från oss har gjort mål (det har blivit någon förväxling med Sara Svensson).

Vi har spelat 2 matcher,
gjort 10 mål och 8 olika målskyttar,
0 insläppta av mig och Corna.