Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

U18 VM Ungern - Budapest del 2 "Day off"

 
 
 
Gårdagen spenderades vid sidan av isen då jag var Stand by Linesmen, vilket var bra för min ljumske som jag lyckats dra upp igen här nere. Inte känt någonting på hela säsongen så ska det hända nu. Men som tur är finns voltaren och det är ta mig tusan det bästa som finns för kroppen. Så efter lite egenvård känns det så himla mycket bättre. I'm ready !
 
Spännande matcher igår och matchen jag var SBL i var spännande fram till sista sekund ! Precis som det ska vara i slutskedet av en turnering ;) Hur som så är det spelledigt idag.
Min day off började 06:52 då jag vaknade och kunde inte somna om, vilket även min roomie gjorde. Så vi klädde på oss och gick till gymmet för lite löpning, lättare övningar och stretching följt av frukost och resten av min day off kommer innebära för "The Swedes" SPA DAG på hotellet ! Klockers som min norrländska kollega skulle sagt. Det andra alternativet var att åka in till Budapest, liknande häromdagen. Shoppa eller gå upp för nåt berg och se utsikt och äta lunch. Shoppat har jag gjort, till mig själv och till andra ;) och visst är utsikt fint men vad går det upp mot 2 massage behandlingar och manikyr? hmm inte utsikt i mina ögon iaf. Så för oss swedes blir det verkligen en day off.
Living the dream !
Vad gör man 06:52 när man inte kan sova? 
Jo man går till hotellets gym med sin käre roomie Dansken  ;)