Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

Trodde det var över

I fredags vaknade jag med jordens halsont och kände typ att hela kroppen värkte. Pallrade mig ändå till jobbet ett par timmar. Ringde C vid halv två tiden för att checka läget och då var han påväg hem. Avslutade jobbet och vi åkte och handlade. Perfekt tänkte ja, nu hinner vi fixa en del hemma och lite annat smått och gott. Men väl hemma och när varorna hade hamnat på sin plats intog  vi soffan. Vi skulle bara sätta oss en liten stund innan vi skulle köra igång här hemma, varpå båda två slocknar som stockar i soffan ! Okej, jag brukar kunna "powernapa" i typ 3-4 timmar, men C han brukar sova i 20 min sen är det bra. Men det slutade med att vi båda två sov 2-3 timmar i soffan. Snacka om trötta människor. Orken var helt slut. Kopplade in datorn till tv:n i sovrummet och drog på en film. Somnade så gött i sängen till filmen.
 
Tröttheten tror ja satt kvar, för vi skulle gå upp i bra tid under lördagen för ytterligare ärenden och fix. Men när man vaknar vid elva hugget, då får man lite smått panik. Vi käkade frukost för sen vidare färd in till Linköping för att kika lite på stan.

Gjorde inte många knop i helgen, mer än att försöka vila kroppen och hoppas på att bli kvitt skiten jag har i kroppen. Söndagen var relativt lugn den med. Jobbade lite hemifrån och lagade mat.

Måndag, hmm ja vad ska vi säga om denna dag. Tog det lugnt imorse då jag fixade några småärenden på ena jobbet medan jag åt frukost innan jag åkte till nästa jobb. Och som vi jobbade, det gick så jävla bra ;) stämde av en kundreskontra som krånglat så in i bängen, men bääm vad vi gjorde det bra ;) haha jobbskadad, men när man suttit och prickat o prickat o prickat, räknat o räknat, tänkt om vartannat så är man jävligt nöjd när man löser problemet ;) Sen var det bara att dra hem och få i sig mellanmål innan dubbelträning.

Åh med facit i hand hade det kanske räckt med bara en träning. På military idag skulle vi göra testerna ännu en gång vilket innebar att vi började med 1,5km löpning. Yippie. Gött att man efter halva vägen stannade för att spy-hosta upp slembollar från halsen. Fortsatte en kortare stund, men fick stanna igen. Usch så jävla äckligt. Fick fortsätta hosta upp lungorna när jag gått i mål... Fortsatte sedan med lite styrka. Åh jag säger, aj mina fucking ben alltså. Och sen det där helvetet i ländryggen som jag aldrig blir av med ! Efter military drog vi på fotbollsträning som ändå gick helt okej. Kul som satan, men benen var riktigt tunga idag. Får väl se hur kroppen reagerar på detta, antingen ligger jag med feber imorgon (vilket typ aldrig händer), genomtäppt och ännu värre hosta imorgon, eller så har det gått åt det bättre. Bara hoppas på det sistnämnda såklart.