Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

Pannkakor it is!

Igår efter träningen var jag så grymt sugen på pannkakor, men med ett ägg kvar i kylskåpet kom jag inte så långt, och jag var inte sugen på någonting. Öppnade kylskåpet, stängde gick till skafferiet och kollade där, upprepade gånger, men hitta inget annat än vad jag såg första gången. Slutade med 2 glutenfria mackor, en med makrill och en med ägg (kokt som blev över från frukosten). Yeeaj.
 
Så idag efter att vi varit och hämtat min telefon som varit på lagning så åkte vi och handlade och jag googlade fram ett pannkaksrecept innehållande *bovetemjöl *mandelmjöl *ägg *mandelmjölk *honung blandade ihop ingredienserna och började steka. Till detta hade jag tagit upp frysta hallon och blåbär, så mixade var för sig och blandade i lite turkisk yoghurt som lite agave sirap. Vid serveringen så åt vi detta med skivade banan till, och det var verkligen supergott ! Haft dille på dinkeloannkakor med kanel, vilket också är jättegott, men ville prova något glutenfritt, och detta kommer jag verkligen att göra om :)
 
Ett annat snabb tips som jag gjort, är man trött på den vanliga mûslin och vill ha något annat, så värm en stekpanna, häll i lite mûsli och stek på en stund, ringla över lite honung och krydda med lite kanel och stek ytterligare en kort stund. Låt svalna och vips så har du en god Crunch mûsli till frukosten. Toppa gärna med russin, banan, hallon ect...