Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

Det har varit klart ett tag, men ändå: Mitt hemliga prohekt

Tidigt i våras blev det klart att vi i damlaget skulle få träningskläder och det hade ryktas om att det även skulle köpas in nya matchställ. Trodde i och för sig att det nästan också var helt klart, men det blev andra bullar när tränignskläderna var beställda. Så inget nytt matchställ iår heller. Det satte mig arbete. Jag skulle ge mig faan på att ge laget ett nytt matchställ ! Det var bara att ta tag i saken och börja fundera ut vilka sponsorer vi haft och vilka eventuellt nya vi skulle kunna få in.

Min första sponsor som skrev var Hårboden. Även om man känner personen i fråga lite grann så kan man aldrig vara säker, men när jag kläckte ideén för henne så var hon jätteintresserad vilket gav mig blodad tand. Vi bokade ett kortare möte där vi gick genom lite saker och vips så var första avtalet srkivit. Nästa var att fånga upp vår gamla sponsor Rejmes där jag också har en kontakt i och med att han var en av tränarna för damlaget när jag började. Det var dock inte lika glasklart, men efter en kortare tids fundering så blev även denna sponsor klar. ELON var väl inte heller så jättesvårt ;) sen behövde vi få in några fler för att kunna köpa in så alla i laget har ett varsitt nummer och i två uppsättningar av tröjor (hemma + borta). Hade härt rykten om att Restaruang Playa i Malmslätt var intresserade av att vara med på detta. Efter ett par resor dit med information och upplägget och lite andra saker så kunde jag till slut även här skriva ett avtal. Men det räckte inte. Vi behvöde verkligen minst en till och där fick jag hjälp av min man att prata lite med hans företag. Han lyssnade och vi kom överens även där.

Det kanske låter som om det var bara att ringa och så var det klart. Men jag jobbade fram ett generellt avtal för våra sponsorer samt ett schysst presentation att ta med vid mötena. Ganska många spenderades med detta lilla projekt. Jag valde att tillsammans med tränarna hålla detta hemligt, för jag visste ju inte om jag skulle lyckas eller inte. Kläderna kom och det var dags att skickas på tryck. Man vill ju liksom att det ska vara klart nu på en gång ! Men tryckeriet var hur bra som helst, och jag fick allt klart inom den tidsram jag satt upp för mig själv.
 
Om jag själv får säga det så jobbade jag så jävla hårt för det och gjorde det så himla bra. Jag är glad och stolt över vad jag åstadkom, för slutresultatet blev bättre än vad jag kunde vänta mig  Är man villig att arbeta för något och har ett mål, samt driven och kanske lite envis så kan man komma långt.
 
 Matchkläderna för 2015-2017