Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

Nya krafter och nya tag

Det känns som lite som att vända in på ett nytt kapitel på något vis. Det har varit fullt ös på alla håll och kanter. Det har nog varit lite för mycket för att kunna hänga med, med fullt fokus på alla plan. Jag har hunnit att reflektera över att den senaste tiden inte blivit som jag hade tänkt eller planerat. Känns nästan som att det har blivit precis tvärtom. Jag har en stor sak att lära mig, och det är att börja tänka på mig själv och inte finnas tillgänglig för allt och alla hela tiden, som jag hade planerat för. Det är jävligt lätt att säga och så mycket svårare att efterleva när man brinner för flera saker och vill göra allt ! Men det kan få konsekvenser som jag aldrig kommer förlåta mig själv för. Ta lärdom och gör det bättre framöver. Jag är en bit påväg, men har en lång bit att vandra.
 
Nu är det inte långt kvar till jul, och julledighet. Vi kommer åka bort och träffa familj och vänner för att umgås hela jul och nyår ! Det ska bli så oerhört skönt att åka bort en sväng. Ladda om batterierna för vad som komma skall 2016.
 
 
Tjuvstartade med julstädningen förra helgen då jag var hemma själv. Man får passa på när man har tid. Storstädning + pyntning, 6 timmar senare kunde jag slår ner arslet i soffat och njuta av det fräscha och mysiga hem det blev. Älskar allt som har med julen att göra tror jag, Det blir så mysigt med alla ljus och julsaker. En liten detalj, man bor ju på fel ställe, för vinter blir det inte här. Längre upp i landet får vi flytta där det blir mycket snö och en härlig vinterkänsla. Blev på så gott humör när det hade blivit några minusgrader och att det faktiskt kom lite snö, och det var vitt på backen och träden. Så himla fint och mysigt Dock varade den inte så länge :/ Låt advent och jul komma med ny energi :)