Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

4 av 4, äntligen !

4 veckor som verkligen gått i ett om man uttrycker sig så. Veckorna och helgerna har rullat på i ett rasande tempo och det har varit full fart oavsett dag. Men nu är min fullt ös månad över och jag kan kanske andas ut lite grann och verkligen lägga fokus på rätt saker. Det har varit spridda skurar med måga bollar i luften och jag kan ärligt säga att det nästan varit lite för mycket ett tag nu. 

Helgen spenderades i Falun för att delta på U17 landskamper, Finnkampen. Väldigt roligt och inspirerande att vara iväg såhär. Härligt team och att få döma med andra som man vanligtvis inte dömer med är oerhört utvecklande ! Nu blir det att jobba vidare med alla bitar och det ska bli skönt att kunna lägga om fokus till hockeyn nu.

Lång helg, och en lång resa hem slutade i sovmorgon idag och helt enkelt en hemmadag. Tvättat träningskläderna från helgen och sen blir att plocka här hemma och klura ut lite saker om hur vi ska lösa vissa saker nu när vi har bytt rum på kontoret och träningsrummet. Domarbagarna ska få plats och hänga upp sakerna osv. 

Ja sen blir resten av veckan som det förmodligen kommer så ut fram till april ;) jobb, träna, food-preppa, dömning och fortsätta planera lägenheten. Ska in lite tapeter och lite smått och gott framöver här. Kul :D

En turneringshelg är över för denna gång 
& jag hoppas på fler :)