Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

Full fart !

Vad annars i fröken Johanssons liv? Det är nu väldigt längesedan jag skrev här och det har som sagt varit fullt upp med allt möjligt och det blir inte direkt mindre saker framöver. Men jag mår som bäst när jag har saker att göra och listan är sådär lagom fylld. Jag har som ni såg i inlägget nedan även börjat blogga för hockeyettan vilket är otroligt roligt men också utmanande, följ med in bakom kulisserna i en domares vardag. Jag har gått upp i tid på mitt jobb och jobbar nu 75% vilket känns väldigt bra på flera sätt och vis. Att kunna fokusera på ett jobb och kunna planera veckor och inte bara dagar eller få ihop tider med andra jobb osv. Det blir givetvis en förändring ekonomiskt vilket också känns väldigt tryggt inför framtiden, men det bästa av allt är att jag verkligen kan styra tider väldigt mycket själv sålänge jag tar mitt ansvar och leverear när det skall levereras, vilket passar mig och min livssituation mycket bra. Pusselbitarna faller på plats, en efter en.
 
Vi hade en utbildningsträff i oktober vilket var väldigt roligt och inspirerande då vi hade väldigt mycket praktiskt vilket var väldigt roligt. Gick genom massa övningar och provade på, tyvärr innebär det också en kursträff närmare slutet och man vill inte att det ska ta slut. Det är så oerhört inspirerande att vara med gruppen och ta del av våra utbildares kunskap och erfarenheter ! På torsdag påbörjar vi egentligen det sista kursträffen, för i december är det examination och arbeten och uppgifter skall redovisas, spännande och min partner in crime blir inneboende för ett par dagar. Vi ska nöta examinationsuppgift kvällarna till ända :)
 
Alla anmälningar är nu klara inför En Svensk Klassiker 2017, den sista skickades in igår och nu är det bara att kasta sig ut i alla dessa lopp och anta utmaningen på riktigt. Känslan är skrämmande, men va faan nu kör vi !
 
 
När vi ändå är inne på det där med träning så var jag för någon vecka sedan hos sjukgymnasten för nya tester av knät och styrka samt stabilitet ser bra ut, men pga att jag fortfarande kan få de där små knixningarna som gör att det känns som att en kniv sätts in i knät så är det fortsatt rehab träning. Hade jag inte haft dom känningarna så hade jag kunna återgåt sakteligen till fotbollen, men tyvärr inte just nu. Känns så himla tråkigt att ha fortsatta problem och att fortsätta med rehab, inte jätterolig träning, men det ger resultat i slutändan, jag vet. Bara att kämpa på och hoppas att vad det nu än är som är problemet läker av sig självt, annars måste man gå in och titta och se om man kanhitta orskaen, vilket då skulle bli efter hockeysäsongen. Med andra ord blir detingen fotboll under hela vintern och nästa säsong är då i fara, och väldigt tveksam. Tråkigt nog. jag känner att jag har mer att ge, och jag vill inte avsluta ytterligare en idrott pga skada ! Så jag håller tummarna för att jag kan känna mig 100% och gå ut på grönebete, utan tvekan elelr tvivel inför vad som förhoppningsvis komma skall hockeysäsongen 2017/2018. Fotbollen är därmed lagd på is tills vidare.
 
Provade på innebandy med gubbhockeygänget som C kör med.
Lite orolig över hur det skulle gå med knät. Men det kändes 98% bra så jag tar det som goda tecken inför framtiden och fortsätter att jobba på med rehab !
 

Jag har hittat tillbaka till hockeyn, som spelare. Inget allvarligt, bara att jag ville träna med ett lag och eftersom fotbollen är körd för ett tag framöver, och skridskor funkar bra så har jag nu porvat att köra ett par gånger med Motalas damlag opch det har känts väldigt bra. Ett härligt gäng och jag hoppas vi kan bli fler ! Min målsättning är mest att träna och ha roligt :)
 
Även kört lite "gubbhockey" :)
 
Jag har verkligen haft en träningsdipp, men börjar nu komma tillbaka, och jag mår såmycket bättre av att träna, och jag märker det bara på att köra hårt ett par tre gånger hur hela kroppen mår bra ! I fredags körde vi ett prova på pass i nya RFT hallen på Beacharena, och i lördags öppnades portarna upp för allmänheten. Ett grymt pass och en grym träningsvärk i hela kroppen utlovas ! Jag kan verkligen rekomendera detta pass. Det passar alla oavsett ålder och tidigare träningserfarenhet, man hgör alla övbningar utifrån sin egen förmåga och var man själv befinner sig i sin träning :)