Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

MTB Camp !

Helgen har spenderats på Omberg på MTB Camp i Vätternrundans regi. Första någonsin som dom arrangerar och det var verkligen en upplevelse ! Blandade deltagare vilket gör det hela mer unikt och väldigt spännande. Vi är alla på olika nivåer och duktiga på olika saker vilket innebär ännu mer kunskapsutbyte med varandra och väldigt mycket inspiration. Det har varit en utmanade helg och vilken rivstart på den här säsongen och träningen som komma skall framöver ! Kroppen känns och man är riktigt trött, precis som det ska vara efter en tränings camp. 
 
På fredagens och lördagens första pass körde jag med "snabba" gruppen och det var utmanade, pannben på. Riktigt duktiga grabbar och dom är snabba på flacken, ah egentligen hela tiden ! Där fick jag bekänna min färg för att hänga med ibland, men det var kul att jag hängde med. Men på lördagens andra pass kände jag att kroppen tog hårt på dom två passen, så jag hoppade till grupp3 där även C körde. Det var ju tur för då fick jag köra en lång backe och seg som den snabba gruppen hoppade över i slutet på passet ;) Det spelar egenltigen ingen roll vilken grupp man kör i, bara man hamnar med likasinnande och man känner att man har roligt. Och det hade jag i båda grupperna :)
 
Satte ihop en film lite snabbt :)
( Tyvärr hade jag bara sele till kameran som inte gick att rikta mer uppåt i åkningen... får införskaffa något som ger bättre vinkel ;) )