Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

Organiserat kaos pågår - dags att samla tankarna !

6 dagar kvar.
På onsdag är det fokus dömning vilket innebär att måndag och tisdag kommer bli planerings-/inköps-/packningsdagar inför vårat äventyr som komma skall. Jag och min partner in crime Jessica, kommer döma tillsammans på onsdag vilket passar perfekt. Efter matchen åker vi hem till mig där vi packar upp domarsakerna, tvättar och tar en sista god natts sömn hemma på schlätten innan avresa på torsdag förmiddag.
 
Det känns som att nerverna ligger utanpå kroppen redan nu, och att fokuset börja infinna sig någonstans i bakgrunden. Det är tur jag har dömning på onsdag så man inte har Vasaloppet att tänka på hela veckan. Men en sak som skall redas ut är det organiserade kaoset som råder i mitt huvud. Det är dom praktiska bitarna som behöver falla på plats och komma ur min skalle.
 
--> Genomtänkt packningslista
--> Startbevis
--> Kvitto för inlämning för vallning
 
Här är jag gammalmodigt av mig, jag vill ha allt på papper. Jag började också fundera på tiden, reptider. Vilka tider är det som gäller? Hur långa är sträckorna mellan varje kontroll?  Det var bara att ge sig in på Vasaloppets hemsida och kika. Hittade den perfekta bilden som gav mig många svar. Så hur lång tid tar nu alla sträckorna? Framförallt från start till första kontrollen Smågan. Ja allt beror ju på starten givetvis och jag räknade lite högt med tiden där för att vara lite på den säkra sidan. Det blir bara bonus om vi kommer dit tidigare än vad beräknat. Har kollat på en del resultat så man inte är helt ute och cyklar när det gäller tiderna.
 
 
Lite små bra tips som att tejpa fötter för skavsår/nötområden kvällen innan så det verkligen sitter.
--> Ät ordentligt, vila dagar innan loppet.
--> När loppet väl startar, var lugn, stressa inte och följ din gameplan, fyll på med energi från början.
Ja det här gäller ju för den som ska åka själva Vasaloppet, men om man ska följa med bil som min C ska göra? Det är ett uppdrag som kräver sin energi också. Där ska vi väl prata ihop oss lite mer om. Men är väl på det hela taget klar med var han behöver stanna. Att planera in är vad han ska ha med sig för något bra att ha/fylla på med återstår.
 
#TEAMvirrejlunkan