Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

Blandad helg !

Vilken blandad helg det har varit ! I fredags åkte vi till i.huset då jag var tvungen att leta utkldänadskläder inför lördagens 50års fest, Chiefen fyllde år i torsdags och ordnade till med fest. Det var inte det lättaste, men jag hittade en outfit jag blev ganska nöjd med. Hem och käka, och sen spenderade vi kvällen i sängen och kollade serie. Välbehövligt att inte göra någonting. Upp någorlunda tid på lördagen. Vi satte på vår nya takbox inför veckan och det var väldigt smidigt. Så himla skönt att vi köppte en. Nu kan vi frakta alla saker på ett bra säätt utan att behvöa proppa bilen full. Sen drog Chrille iväg på match och jag var matchledning från dömningen så jag spelade faktiskt match med Motala. Riktigt roligt, och en rejäl genomkörare för kroppen. Tuffaste motståndet jag har varit med och spelat mot i mina få matcher jag kunnat vara med. Men det var riktigt roligt. 
 
Snabba ryck efter matchen för att åka hem och göra ordning sig inför festen. 80-tals tema och festen höll på beacharena på sanden ! En riktigt trevlig tillställning och det fanns många snygga utklädnader ! Det är ju tur att man inte dricker alkohol, det blir ett tillfälle där man kan återfå vätskebalansen någorlunda och man mår bra dagen efter, ser det som "win-win" ;) Åkte hem i bra tid för att hinna sova och ladda om batterierna inför gårdagens dömning i Jönköping. När jag kom hem efter dömningen var det bara att ladda batterierna igen, plocka upp svettgrejjernama, tvätta och packa nästa trunk. Helgen skulle avslutas i mjölby med "Gubbhockey" En riktigt bra helg med mycket hockey !
 
Min outfit i lördags. Det var inte det lättaste att hitta neonfärgade saker....
 
Intern familjefejd ;) Oklart vilket lag som vann då tiden gick ut så vi gick av opch några var kvare och lirade och sista ålet vann. Men jag vann iaf den interna fighten med 1pyts ;) <3