Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

Bara 8 veckor kvar ! *guulp*

Snubblade över ett inlägg på facebook i en grupp som jag är med i för En Svensk Klassiker där denne person hade skrivit att denne hade varit ute och sprungit en sträcka på Lidingöloppet och att det, hör och häpna, bara är 8 veckor kvar till loppet ! Hallå 8 veckor ! Är det okej att det infinner sig en viss panik inom mig? 
 
Det är alltså 8 veckor kvar tills jag ska stå på startlinjen för att springa 30km på Lidingöloppet och mina antal kilometer som jag har spungit på 1,5 år är inte många.... p a n i k.  Det är inte mycket man kan påverka nu, utan jobbet ska väl egentligen nästintill redan vara gjort, så det gäller att göra det bästa av den här situationen. Vilket är?
 
Jag antar att det är ut i spåret och vänja kroppen att springa. De rundor jag hittills har hunnit med har känts bra men det finns hjärnspöken som spökar med just löpningen och knät. Rehaben flyter på bra och jag känner där att jag inte är rädd för att prova med tyngre vikter eller ta i, men löpningen, där kommer den mentala biten få jobba vill jag lova er. 
 
Jag har 8 veckor på mig att förbereda mig, och tro mig, jag tänker inte misslyckas på sista delen i "En Svenk Klassiker". Målet är att genomföra och komma i mål. Målbilden är ju solklar :) !
 
 
Vi ska klara av 30km för i mål ska vi !