Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

Mitt i sommaren uppdatering !

Vad har hänt sen TPC i Falun? Ibland blir inte tillvaron precis sådär som man tänkt sig. Om mitt schema vanligtvis brukar vara ganska fullt så har det varit blivit överfullt. Men iallafall så helgen efter TPC åkte vi upp till Falun igen för att göra oss beredda på att kasta oss in i nästa utmaning i "En Svensk Klassiker" nämligen Vansbrosimmet 3km. Det blev en riktigt mysig helg i Falun då min bror och hans tjej även var och semestrade i dalatrakten och vi samlades upp hos pappa och A. Hela familjen blev engagerade i Vansbrosimmet och alla följde med för att titta. Den här gången blev uppladdningen utan min partner in crime, så jag fick med en stand in, min C ! Han förlorade en vadslagning så han åkte med på att få simma 3km öppet vatten. Sedavnligt har jag inte tränat så mycket inte för loppet, varken vanlig träning eller specifik simträning, men kände att jag kommer klara av det och jag kommer ta mig i mål, vilket var målbilden för loppet. 
 
Att simma öppet vatten är spännande och utmanande och jag hoppas vekrligen att jag tar mig mer tid till att planera in det i min träning. Dock hade jag kört ganska hårt med min knä rehab den veckan och det tar hårt om man inte tränat ben på över ett år. Det fick jag märka efter 1500m simning då jag fick kramp i vaderna, men kunde som tur va snabbt känna vad som v ar på gång och slappnade av i benen. Men det satt kvar i hela vägen i mål så kunde inte sparka ordentligt och värre blev det när det var ca 800-600m kvar, då kom samma känning i baksida lår. Jobbigt läge liksom. Jag lyckades ta mig i mål på 1:08 så jag är nöjd och jag hade som ett eget mål att köra frisim hela tiden och det lyckades jag med förutom några korta pauser under loppet.
 
Jag hade en veckas semester som spenderas i fjällen, Stöten för MTB cykling. Vi provade på att cykla i Trysil och det visade sig vara helt underbart, jobbigt, men underbart. Det är mycket uppför men det är så värt varenda tramptag för att få cykla "Magic Moose" ner, det är få saker som slår en sådan utförslöpa ! Vi spenderade en hel dag i Trysil och tyckte att vi sulle utforska lite på egen hand. VI tog en grusväg, kändes som den aldrig skulle ta slut. Vi trodde det skulle komma en cykelstig länge fram, så vi fortsatte på grusvägen. Till slut kommer vi fram till typ en vändplan och ser att det är uppmärkt för längdskidor. Så vi cyklar in på, ja man får säga stig. Kändes rätt bra, men sen... då kom myren/sunkmarken. Vi ville ju inte vända och cykla tillbaka på den där eviga grusvägen. Så vi tog oss an myren. Det var kul den första delen, men när vi kom längre in i skogen och det enda vi ser är myr. Man har sprungit i myr och tycker det är jobbigt, ja då kan jag rekomendera att ta ett par kilometer på en MTB cykel i myren. Pjuuuw !
 
Vi fick besök av min bästa vän och hennes fästman. Så himla mysigt att få dom här dagarna att umågs då det kan bli långt mellan träffarna. Vi hann cykla ännu mer MTB och vi besökte Experium efter en lång cykeldag. Bra kombo att köra slut på sig på cykeln för att sedan koppla av i Experiums Saunavärld med olika bastu och pooler. Livet på en pinne. Lite god mat på det så är man färdig som artist sen.
 
Jar har iallafall hunnit med en veckas sommarsemester och det var underbart att få spendera den i fjällen. Även om jag inte har så mycket sammanhängande semester nu under sommaren har jag så sjut mycket att se fram emot när vi snart välkomnar augusti ! Det kommer bli cykellopp, bröllop, Schweiz, turnering, domarkurs och det närmar sig flytt ! Det finns mer som ligger och skvalpar i bakgrunden i livet som jag kommer delge mig mer av när jag vet :)
 
 
Utsikt över Trysil
 
Uppe på Lindvallen