Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

En fantastisk fyra på markplan !

Livet snurrar på i över 110 nu ! Det är väldigt mycket på "att-göra listan" för tillfället, men det är bara roliga saker. Att skriva upp och bocka av har nog aldrig känts viktigare än nu. Det är mycket som ska hinnas med på kort tid. Tur att det nästintill bara är roliga saker att göra :) 
 
Jag jobbar för fullt med filmen från Fuerteventura. Laddade hem ett nytt redigeringsprogram som jag håller på och lär mig samtidigt som jag gör filmen. Håll tillgodo ! Det finns mer effekter att använda sig av och förhoppningsvis kommer filmerna i framtiden kunna bli bättre och jag lär mig mer om redigering osv. Lite kort om Fuerteventura, vi hade det hur bra som helst och vi körde 2-3 pass om dagen och vi var faktiskt allt som oftast med på något av gruppträningspassen som hölls. Nya möjligheter kan ha öppnats upp för framtiden vilket jag är beredd att börja jobba för. Mer om det kommer senare. Lite får man hålla på sakerna. Vi kom hem från Fuerteventura, var hemma en dag innan jag for upp till Falun för Camp med Team Merida Cykelvasan. Jobbar även där på en liten film. Håll tillgodo. Vill ni läsa mer och se bilder/film redan nu kan ni kika in på Vasaloppsbloggen  för att läsa om helgen.
 
Förutom massa träning och att alla Vätternrundan lopp närmar sig med stormsteg är vi också mitt i en flytt. Hann knappt hem fårn Fuerteventura innan jag började packa dom första kartongerna och kassarna. Sommaren är späckad som den är och att flytta i augusti/september gör schemat ännu tightare och då gäller det att kunna förbereda så mycket som möjligt. Det är faktiskt väldigt mycket saker man inte använder och som vi redan nu kunnat packa. Tillägga är det rensas nu och kommer bli ytterligare en rensning när vi packar upp.
 
Lägeneheten ligger också ute för försäljning ! Jag blev nästan mer kär i lägenheten när man såg hur bra bilderna blev ! Herregud, det kommer bli svårt att skiljas. Jag hoppas att den/dom som köper lägenheten förvaltar den på ett bra sätt och kommer trivas så bra som vi har gjort.Jag tycker vi bara har gjort förbättringar med tanke på förvaring, tapetval, helt enkelt smarta lösningar. Hallen gjorde vi ordning så vi maximerade ytan med bra och snygg öppen förvaring. Iom att det sitter element där valde vi att ha öppen lösning. Den forna toaletten blev ett badrum med hyllplan, bänkskiva och torktumlare som vi satte in. (Badkar ingår ej) Vardagsrum/kök är öppen lösning, ett härligt rum med mycket ljusinsläpp. Mellanrummet som vi har som kontor satte vi in en dubbelgarderob med skjutdörrar för att få mer förvaringsmöjligheter likaså i sovrummet. Där ändrade vi om garderoberna som stod på varsin sida om ena fönstret till en garderobsvägg och köpte till skjutdörrar. Snyggt och enkelt. Vi har också satt in diskamskin och en inbyggnadsmicro i rostfritt som kyl/frys. Altan är byggd på hela gräsytan med snygg spalje där man kan njuta av eftermiddags-/kvällssol. Ja bättre läge får man helt enkelt inte :) Har du inte sett bilderna kan du klicka HÄR för att komma till annonsen :)
Första visningen är ni på söndag (11/6) och nästa visning på tisdag (13/6) !
Vem blir inte kär i lägeneheten liskom <3
Vardagsrummet
 
 Lilla rummet som vi gjort som träningsrum.
 
För att se resten av bilderna klicka HÄR !
Foto: HusmanHagberg