Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

Let's Vätternklassikern begins !

MTB Vättern, Tjejvättern, Halvvättern - tre lopp som ska cyklas i helgen och jag ser fram emot alla tre. MTB vättern (korta), jag stog och vela om jag skulle köra korta eller långa men insåg att jag kommer cykla ganska mycket denna helg så valet föll på korta sträckan. Lite fusk att kalla det att göra "Vätternklassikern" när man inte kör långa, men jag ville köra med mannen som ska köra sitt första MTB lopp nånsin! Jag körde samma sträcka förra året och har då givetvis en tid som jag önskar slå.
 
Hem och ladda batterierna för Tjejvättern som kommer bli grymt kul med ett tjejgäng och givetvis med min partner in crime ! #TEAMVirrejLunkan Bra uppladdning inför vad som komma skall om en vecka, vätternrundan. 100km ska cyklas tillsammans med ganska många andra tjejer. Kommer bli en grym stämning under loppet och jag är superladdad. Halvvättern, söndag, benen kommer förmodligen kännas en aning tunga så det gäller att ta hand om kroppen. Fylla på med energi och möjligen köra lite enklare rörlighet. 150km står vi inför under söndagen och det ska bli himla roligt att göra det tillsammans med C !
 
275km tror jag det blir totalt under helgen vilket är kortare än vad jag ska cykla nästa helg ! Och när man sätter det i ett sådant persepktiv känns 300km nåt oerhört långt. Men jag hoppas ändå att loppen kommande helg kommer hjälpa mig i förberdelserna inför mitt längsta lopp i hela mitt liv, 300km! Kan man cykla halva tror jag att man klarar hela. Det blir liksom inte värre än vad det redan är, det håller i sig konstant tills man är klar... eller? Det lär märklas hur den menatala biten kommer att fungera och hur kroppen kommer att kännas. 
 
MTB vättern 2016
Vädret ser ju ut att kunna bli desamma...
 
Tjejvätten 2016
Stämningen tror jag kommer känns densamma WOOP WOOP