Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

Nu är det snart dags - 300km (!)

H E R R E G U D ! Det är alltså ikväll 19:44 som vi ska påbörja vår andra del på "En Svensk Klassiker". Vätternrundan har närmat sig med stormsteg och ja, förberedelserna hade ju kunnat vara bättre, men jag känner mig ändå redo för utmaningen. Vårat mål är att klara av att cykla dessa 300km. Ingen aning om var vi kommer hamna i tid, men det känns nästan som att det inte spelar någon roll vad man cyklar in på för tid, bara att besegra 300km cyklandes och ta sig tillbaka till Motala och cykla över mållinjen, ja det är inte annat än en stor seger !
 
Vill man följa #TEAMvirrejlunkan kan man göra det via webbplatsen eller via sms, jag har startnummer 561.
Smset kostar 30kr och du skickar V 561 till 72456. Jag kommer tyvärr inte köra igång RaceOne då jag har dålig erfarenhet av appen av att den inte startat igång, hackat, tagit slut på batteri osv. Säkraste kortet är att följa via webbplats eller SMS. Jag ska försöka lägga upp på instagram / instagram story och kanske nåt på FB vid depåerna. Följer ni mig inte på insta är ett hett tips att göra det @virrejohansson
 
 
Ödeshög 47 km
Hit brukar det gå fort, många som hejar och inte så många backar. Tänk på att du fortfarande har 250 km kvar så spar på krafterna.

Ölmstad 83 km
Inte långt kvar till Jönköping och den varma måltiden.

Jönköping 104 km
Depån ligger i och intill Kinnarps Arena. Här laddar man bäst inför Habo-backarna med köttbullar och mos. Stopptid 11:30 då du måste ha passerat denna depå.

Fagerhult 133 km
En fullvärdig depå igen.
(Ca 1 mil norr om Fagerhult finns vattendepån för självservering under lördagen)

Hjo 171 km
Här serverar vi lasagne och ett varmt välkomnande. Stopptid 16:00 då du måste ha passerat denna depå.

Karlsborg 204 km
En trevlig depå intill den stora fästningen.

Boviken 225 km
En naturskön plats; perfekt för att ta en kort paus.

Hammarsundet 257 km
Upp på den vackra bron ser du ut över norra Vättern och dess imponerande skärgård.

Medevi 274 km
På den gamla brunnsortens försommaräng har vi dukat upp igen.

Mål
Målet i Motala väntar på Vätternpromenaden inne i centrala Motala efter 300 km. Välbehövlig pastasallad med kyckling serveras i Stadsparken. Målet stänger 24:00.

 
#1 - - Marlene - VD RaceONE :

Hej!

Vad roligt att du har använt RaceONE innan för att dela dina lopp, men det är supertråkigt att det inte har fungerat så bra.

Vi är ett startup vars mål är att göra det roligare att dela och följa lopp live genom live-tracking, officiella resultat och live-video. Dock är vi ganska nya och ibland blir det fel, men vi kämpar järnet för att hela tiden förbättra appen och lösa våra buggar. Nu känner vi att vi har fått till en riktigt bra app och en bekräftelse till detta är att Vätternrundan har ingått officiellt samarbete med oss, vilket vi verkligen är glada för.

I år kommer du att kunna dela loppet på två sätt - antingen via live-trackingen, vilket gör det roligare att följa, eller annars via officiella resultat (så som sms-tjänsten).

Vi hoppas självklart att du kan tänka dig att ge oss ännu en chans då vi har jobbat hår med att förbättra appen. Men vill du inte ha med mobilen så kan dina följare fortfarande följa dig via mellantiderna i appen. Dessa kostar endast 20kr istället för 30kr för sms-tjänsten.

Lycka till nu! Det kommer att bli ett roligt lopp tror jag...

/Marlene - VD RaceONE