Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

Välkommen vår, nu är det dags för MTB !

Idag styrde jag mot Stockholm och Sweden Bike Expo för en första träff med Team Merida Cykelvasan. En del av gänget var i Göteborg för tre veckor sedan på mässan och träffades, och nu var det vår tur vi som inte var där. Planen för dagen var att träffas för en cykeltur, lunch, mässa, träff och avsluta med föreläsning. Min tanke var  att rasta MTB cykeln under veckan, men som tyvärr inte blev av. Så den här team cyklingen blev också årets första utomhustur. Det känns att hockeysäsongen börja lida mot sitt slut och lite vila kommer vara välkommet innan man drar igång med försäsong och med inriktning MTB. Det var verkligen skönt att komma ut på en kortare tur i det underbara för-vår-vädret som råder.
 
Foto: Conny Björnehall / Vasaloppsbloggen
 
Gick runt på mässan och kollade en del saker innan vi träffades i teamet för mer info osv. Innan föreläsningen fanns det lite tid att prata cykel. Det är en djungel om man som jag inte riktigt kan. Har tittat lite på nätet om vad man ska ha för cykel men jag blir ju inget klokare av att läsa infon och när det nästan är exakt samma info. Så det var skönt att få lite mer info om vilken cykel man ska rikta in sig på.
 
Har en del att lära inom ämnet MTB men jag tänker att jag tar en sak i taget. Lär mig lite nu, lite sen och lite ännu mer sen ;) Jag tror iallafall och det kommer bli en gyrm sommar :)
 
 Delar av Team Merida Cykelvasan 2017