Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

Dags att gå skilda vägar...

Det har varit underbara år tillsammans, men nu är det dags att gå skilda vägar. Vi tog det lugnt i början för att se var resan skulle komma att ta oss. Vi har gjort några förändringar för att få det att funka, och det gjorde det ett tag. Tills nu.
 
Jag kommer ha hjärtesorg ett tag framöver och det kommer vara svårt att skiljas men det kommer bli en helt ny resa som påbörjas. From 1:a september är vi husägare ! Det är helt otroligt och det har varit några omtumlande dagar då allt skedde så snabbt från det att det blev klart att vårat bud blev det sista till påskrivning av kontraktet. Det här innebär att vi nu måste sälja vår fantastasika lägenhet i Vikingstad. Vår kära 4:a på markplan och alla goa grannar !
 
Vi åker till Fuerteventura idag och redan igår var mäklaren och fotografen här för att fotograferalägenheten så vi kan komma igång med försäljninge. Jag trodde inte jag skulle känna såhär med lägeneheten. Lägeneheten var helt ny när vi köpte den och tog det lugnt med allt som vi har velat sätta upp på väggar osv i och med att det är gipsväggar. Det tog nog 2år innan vi vågade tapetsera några rum osv. Men vi har länge velat flytta till hus, så det kommer bli hur bra som helst. Det finns ändå ett litet men, jag kommer sakna lägenehetn för det är vårat första gemensamma boende som vi ägt tillsammans.