Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

Superhelg !

Vi hade inget planerat för helgen och det är då det blir som bäst. Fredag jobbade jag på Beach Arena tjejkväll vilket var superkul och det blev en riktigt lyckad kväll! Det blev en sen fredagkväll så lördag fm blev lugn innan vi cyklade iväg till Jens & Sandra för en catch up lunch. Det var sjukt längesen vi träffade varandra. Även om det gått en längre tid så känns det inte som så. Blev några timmar där innan vi cyklade hem och fick massor gjort hemma också. Vi packade ihop alla skidkläder och andra vintersaker som inte blivit nerpackade ännu och fixade ordning i förrådet. Klädkammaren fick sig en omgång också, så nu kommer man ju in i den igen. Så skönt när allt är på sin plats! 
 
Valborg firades i Kristienhamn med mina bästa kompisar och jag hade en känsla av att det skulle bli en suprise, men inte av dom som vi fick det av. Det blev en enklare lunch, lite slapp, fika i skärgården innan vi satte igång med middag. Grillat, såklart. Emelie & Joacim kom och jag såg något fint på deras ringfingrar, men blev osäker på om det var jag som missat något, men när vi väl satte oss för att äta så kom det att visa sig att jag inte missat något. De berättade då att de förlovat sig och att bröllop planeras till nästa år ! Så himla roligt <3 Vi käkade, sedan gick vi över till Hembygdsgården för att titta på elden (som inte tog fart) så vi gick hem efter ett tag för att äta efterrätt ;)
 
Vi sov kvar hos Malin & Andreas och åkte hem strax vid 10 tiden på måndagmorgonen. Köpte med Pica Deli sallad som vi käkade till lunch. Slappade lite och sen tog vi med oss cyklarna till Mjölby och hälsade på Fredrik innan vi alla tre gav oss ut i MTB spåren kring ishallen. Sjukt kul och det var en väldigt bra slinga. Vi körde 10km slingan och det fanns alla olika sorters partier. Mycket glatt överraskad över banan och uppmärkningen. 
 
Igår (tsidag) var jag hos sjukgymnasten för att följa upp mitt knä och vi kom fram till att vi inte kan göra så mycket mer när det gäller träning osv Det funkar som det är nu, men det är något som stör och det känns fortfarande ostabilt i vissa lägen. Så vi kom överens om att gå vidare med det och det väntas förmodligen en titthålsoperation för att se vad problemet är. När den blir av det vet jag inte i dagsläget, men jag hoppas att det kan lösa sig så snabbt som möjligt om det ska bli gjort iår.
 
Annars så har jag också åkt på en genomförkylning som jag inte räknat med. Vaknade i måndagsmorse med lite halsont. Sen har det bara blivit värre, vilket jag inte trodde det skulle bli. Hemma igår och idag, hoppas på jobb imorgon och att förkylningen släpper snabbt. Hade planerat att köra GBG Girot i helgen, men som det känns just nu känns det som att jag inte kommer starta, vilket känns jättetråkigt. 
 
MTB i Mjölby