Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

Tid & energi !

Låg hemma tre dagar förra veckan pga förkylningen som kom ovälkommet. Under torsdag började det släppa mer och mer, så energin kom tillbaka. Man har på något konstigt vis alltid något på to-do listan och som man alltid skjuter upp. Vi har haft våra skidkläder sedan våra resor till fjällen liggandes i ett av rummen "kontoret". Vi förvarar dom kläderna i plastlådor ute i förrådet, för det är ju ändå inte jätteofta vi annvänder dom kläderna. Kläderna packades ner och vi passade på att gå genom några fler lådor att rensa. Packade in ett par lådori bilen och åkte iväd med dom till vårat andra förråd som vi hyr inne i stan. Där förvaras just nu allt som inte används bla skidkläder, julsaker, domarbagar, hockeytrunk osv Vilket medförde att vi fick mer plats i förrådet till de grejjer som man vill komma åt mer ofta. Härligt för själen. 
 
Under fredagen åkte jag upp till Stockholm för Elitdomarkonferens på Bosön. Ni kan läsa mer om den här. Hade inte några direkta förväntningar men vilken härlig dag det var. Några föreläsningar och diskussioner i grupp med andra domare från andra sporter. Tiden gick väldigt fort och jag tror vi hade kunnat sitta en dag till. Kul att knyta nya kontakter och se hur andra förbund arbetar, men framförallt kontakter. Hoppas på att kunna tajma in damallsvensk match i Linköping med dom damdomarna som deltog i konferensen och se hur en matchdag ser ut för dom.
 
Planen för lördag var att cykla MTB i Mjölby, men med risk för att min förkylning inte riktigt försvunnit. Vaknade på lördag morgonen ganska tidigt och kände då att det var nog ingen idé att följa med. Men efter lite tillvaknande och frukost kände jag mig ändå någorlunda så jag ville ändå hänga med och känna. Och vilken dag det blev! Herregud, hade kunnat cyklar flera timmar till. Men vi nöjde oss med nästan 2tim cykling i det härliga sommarvädret som rådde. Vi åkte hem och köpte med oss picadeli sallad som vi avnjöt i solen på altanen. Vi tog det lugnt ett tag innan vi bestämde oss för att bocka av några saker på att "fixa innan Fuerteventura listan". Vi behövde införskaffa oss badkläder och tillbehör för att kunna simträna och annat smått & gott. Skönt att ha det gjort så slipper man stressa med det. När vi kom hem tog vi oss ut på landsvägscyklarna. Tyvärr har jag fortfarande ont i mitt icke skadade knä sen MTB lägret på Omberg. Förmodligen någon form av överansträgning eller någon inställning på cykeln, klossarna som gjort att jag fått ont. Och jag kan lova er att det gör fruktansvärt ont varje tramptag. Så nu blir det till att vila från cyklingen ett par dagar för att sedan smyga sig på det.
 
Tanken var att cykla på söndagen med (innan jag kände av knät på lördagen) så det blev ändrade planer och vi rensade ur köket istället. Ut med allt ur skåp och luckor. Torka ur, rensa och flytta om. Kommer bli en kitchen-make-over om några veckor, och jag är riktigt förväntansfull. Älskar ordning & reda. Känns som en befrielse i själen. Vi åkte och storhandlade mat och på kvällen tog vi oss till idrottshallen för att delta på "gubbinnebandy". Ruskigt kul, men här fick jag kvitto på att kroppen inte alls är 100% pga förkylningen och knäna. Vilket också gav mig förutsättningarna att planera veckans träningar och intensitet.