Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

Inför sista delen - Lidingöloppet 30km

Wow, sista delen på En Svensk Klassiker är närmare än någonsin. Imorgon är det dags för att ta sig an utmaningen Lidingöloppet 30km, genom att gå i mål på loppet kommer också En Svensk Klassiker ha genomförts under 2017 !
 
För ett år sedan gick vi i mål på Rosa bandet loppet och därmed klarat av en Tjejklassiker. Det innebär att jag iallafall sprungit sista delen på Lidingloppet och det är den jobbigaste delen. Jag blev inte så förskräckt av abborrebacken, utan jag blev mer förskräckt över de backar som kom efter då jag inte riktigt var med på det. Det känns tryggt att ha dom sista 10km i minnet.
 
Känslan inför morgondagen, ah jag vet inte riktigt. Livet har rullat på 110% med jobb, företaget, dömning och renovering av hus så jag har liksom inte hunnit tänka så mycket mer än att jag ska genomföra Lidingöloppets 30km, tid oviktigt. Kroppen är väl inte riktigt där jag önskar den vore och har inte följt min plan med löpningen, den har varit obefintlig efter testerna i augusti, så det kommer bli spännande. Hoppas bara att skiten jag har i kroppen inte blir värre till imorgon.
 
Jag är pepp på att genomföra loppet och stämningen som kommer vara runt om. Psyket känns mer förberett och genom att gjort de andra delarna vet man lite mer hur man kommer reagera utefter loppet. I just löpmomentet har jag mer erfarenhet och det medför en helt annan trygghet än vad man haft inför de andra loppen. Ja vad säger vi, det är bara att köra !
 
Vid min sida, min partner in crime Jessica !

#TEAMvirrejlunkan

Jag har faktiskt dålig koll på hur man följer vår resa....
Men mitt startnr är:
 
 70627