Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

Glöggkväll x 2

Ja vet inte var min tid springer iväg, men den går väldigt fort och det känns som att jag inte hinner med någonting. Jag var vekrligen laddad för att hålla bloggen levande, men jag har liskom inte hunnit med. Men ska verkligen försöka få upp löpande framöver.
 
Det har väl inte undgått någon att julen närmar sig och tyvärr hos mig är det mestadels regn och grönt. Nu önskar jag verkligen att det kan komma snö som kan ligga kvar så det blir ljusare och lättsammare. Grönt och regning men andra advent firades både lördag och söndag kan man säga. Förra året hade vi inflyttningsmingel i samband med andra advent för vännerna och vi tänkte införa det som tradition att samla alla vänner vid andra advent för glöggmingel, julklappsspel och mat, mycket trevligt. Dock hade jag inte tid att ta ett enda kort som jag kan dela med mig av, men det var supermysigt och vi hoppas det kan bli tradition <3
 
Gårdagen (söndag) blev en lugnar tillställning för oss, vi tog faktiskt en förmiddag i soffan och kollade ikapp några avsnitt på serier vi följer, bla sista avsnittet på "vår tid är nu" ! Kollade givetvis handboll och direkt när den var slut åkte vi in till Linköping till nocout's årliga glöggkväll ! Jag kan bara säga att klubben att gå med i för 2019 kommer vara Nocot ! 2019 firar nocout nämligen 10år och det kommer man göra hela året ! Ikväll 19:00 kommer dom bla lansera sin nya hemsida som kommer bli mer lättnavigerad och hitta sina aktiviteter. Så jag säger bara Get In i Sveriges (?) största idrottsklubb, det måste den bli under 2019 ;) 
#1 - - Jessica Högberg:

Du får ta dubbelt så många bilder nästa år;)

Svar: Ja men eller hur ;)
virrej.se