Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

Besvikelsen är total

Ja vad ska man säga. Det är tomt och hela satsningen fick ett abdrubt avslut och allt känns, för stunden som ett misslyckande. Mitt mål har hela tiden varit att nå till sista matchen. Jag dömde i grupp A i gruppspelet men sen blev det "kval" om placeringsmatcher och till sist matchen om femteplats. Jag nådde varken kvarts-/ eller semifinal och därmed kom det här att bli min sämsta turnering ur ett matchningsperspektiv sett sedan 2014. Jag är såklart skit besviken då jag har haft en väldigt god känsla genom hela turneringen, fått bra feedback och kände att jag skulle ha en chans på sista matchen. Ibland är det inte prestationen som avgör, tyvärr.
 
 
Det kommer ett inlägg om hur upplevelsen varit som kommer vara mycket gladare, men nu ska jag komma hem till min man. Hemma i tre dagar innan vi åker upp till Sälen där fler familjemedlemmar kommer vara och jag ska ladda om för att åka mitt andra Vasalopp med min partner in crime. Det kommer bli ett bra break och jag kommer kanske under tiden också få perspektiv på saker och ting.
 
ETT JÄTTESTORT TACK till alla som supportat mig genom åren men även också under vistelsen i Sydkorea. Det har betytt så oerhört mycket och jag kommer ge tillbaka ett roligare, och gladare inlägg med fler bilder och så småningom hoppas jag kunna klippa ihop en film till er !