Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

Nästa - Mina drömmars mål

Idag, idag är det avresedag mot mina drömmars mål. Känns overkligt på något sätt, pirrigt och väldigt roligt att äntligen få åka iväg. Jag har haft fantastiska dagar här hemma innan avresa. Det har varit pannlampslöpning med trion med magisk bastuavsltuning och mat. Under fredagen käkade vi på Pinchos och gick på bio. I lördags dömde jag och sen var det bara hemmamys. I söndags åkte vi in till Linköping för lite shopping, hem för att packa lite grann innan vi åkte iväg till fam. Sjöstrand för massa bus med barnen och väligt god mat. Igår jobbade jag och det var lite svårt att fokusera måste säga och jag avslutade dagen med att åka iväg till Tommy på Bergqvist massage för att förbereda kroppen in i det sista. Ah, energidepåerna är påfyllda kan man säga ! Härligt att få med sig i bagaget.
 
Annars är väl packningen i sin ordning. Taxin är bokad, biljetterna utskrivna och det som inte är med nu, är helt enkelt inte med.
 
På frågan om jag vet vilka matcher jag dömer så får jag svara, vi vet inte. Vi får reda på det kvällen innan om det kommer vara samma upplägg som det har varit på VM tidigare och då släpper IIHF sättningen ca 6tim innan matchstart på nätet. Det kommer vara striktare regler kring sociala medier när vi är där, men jag ska försöka uppdatera så mycket jag kan. Men ett tips är ju att hålla utkik på hockeydomare.se eller på IIHF's sida Peyongchang2018 och framförallt kommer det vara lättast för mig att uppdatera på insta @virrejohansson :)
 
Nu är det dags !