Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

Cykeltjejer.se

Det ena kan leda till det andra. I och med min knäskada (som nu är bra) har jag som jag tidigare nämnt hittat många andra intressen och inte minst cyklingen, både landsväg men helst MTB. Genom sociala medier kom jag förra året med i TEAM Merida Cykelvasan där jag fick vara en del av ett härligt gäng och lära mig mer om MTB, mek och andra värdefulla tips. Jag är från början mer av den explosiva karaktären då jag alltid hållt på med explosiva idrotter som hockey, handboll och fotboll, inte så mycket långdistans som blir mer och mer intressant. Hur som helst hittade jag en annons någonstans om cykeltjejer.se och att de sökte ambassadörer, självklart sökte jag och nu är jag en av dom, en av ambassadörerna för cykeltjejer.se :) Det ska bli otroligt roligt att sprida cyklingen både landsväg men troligtvis mest MTB ;) 
 
Här
hittar ni presentationen av mig
& de andra ambassadörerna.
 
 
Jag ser verkligen fram emot att börja komma ut på två hjul, känna den friska luften, naturen och allt vad cyklingen gör med en och förhoppningsvis inspirera en och annan tjej (även kille) till att ge sig ut. Dock blir cyklingen mer aktuell efter hockeysäsongen, men jag hoppas kunna komma ut på nåt pass innan dess.
 
Ni kommer kunna följa oss ambassadörer på cykeltjejer.se där vi kommer skriva blogginlägg, samt instagram @cykeltjejer där vi tar över kontot. Självklart kommer ni även kunna följa på mina privata sociala medier också :)
 
 
 
 
 
 
 
#1 - - Klara:

Riktigt trevlig blogg!! Tack