Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

Olympiska Spelen 2018

 
Mitt stora mål 
 
 
 
 
För fyra år sedan satte jag upp en plan med slutmål Peyongchang - OS 2018 och vägen dit har inneburit uppoffringar, träningstimmar, ett par hundra dömda hockeymatcher och tillit till min väg att gå. 
 
Jag har under min aktiva domarkarriär fått uppleva väldigt mycket och det är jag väldigt tacksam för. Jag har nått många mål - en del mindre och en del större mål, men alla har varit värdefulla mot mitt slutmål. Det ligger hårt jobb bakom och med en målmedvetenhet mot mitt stora mål. Jag bytte jobb för att kunna kombinera med dömningen och valde att jobba 75% för att hinna med träning, dömning, jobb och livet däremellan. Att träffa vänner under vinterhalvåret är svårt, men alla har dom en förståelse för vad jag håller på med, när hockeysäsongen drar igång brukar vi säga, vi ses i april, när säsongen är slut.
 
Drömmen har nu blivit verkligenhet. Jag kommer representera Sverige i ett Olympisk Spel och jag kommer göra det med mitt hjärta med en svart-vit randig dräkt. Jag följde min dröm och nu ska den om några veckor få upplevas. 
 
 
Tack till alla i min omgivning som funnits med under resan,
ingen nämnd - ingen glömd, för ni är så oerhört många !