Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

30 års firande !

Första Juni och jag fyllde 30 unga år :)

Blev överraskad av mannen med paket på sängen innan avfärd till hemlig destination. Att tillägga är att det enda jag önskade mig var att bli överraskad :) Fick en packningslista, så det var bara att packa en väska och åka iväg. Ni som följt mig på instagram både på min privata @virrejohansson & @cykeltjejer har ju sett vad jag pysslat med, men vi hamnade tillslut på Isaberg för MTB cykling i strålande sol. Hade varit sjuk under veckan så kroppen var seg, men det var väldigt roligt att besöka ett nytt ställe att cykla på. Vi bodde på ett närliggande hotell som var jättemysigt och till kvällen väntades tre rätters middag som var supergod. På lördags förmiddagen spenderade vi någon timme på cyklarna innan vi begav oss iväg vidare, och jag hade mina aningar, men vågade inte vara säker.

 

Vi kom hem då vi "bara" skulle slänga av cyklarna och packningen för att åka vidare, och jag hade fortfarande mina aningar och när jag öppnar dörren är huset fullt av familj & vänner som ordnat med fest ! Det blev väldigt god grillad mat, lekar och bad i poolen långt in på natten, och vi slog väl våra huvuden i kuddarna framåt 3 hugget på morgonen. Låter dessa oredigerade bilder tala för sig själv :)

 
 
 
 
 
 
Presenten från kompisarna, men den får du imorgon.
Ta på dig oömma varma kläder + joggingskor
& vem tusan vill ha på sig varma kläder när det är 30grader varmt ute? 
Fortsätt läs inlägget så får du svaret...
 
 

Festen fortsatte fram till 3 halv 4 på morgonen och de flesta timmar efter midnatt spenderades i poolen. Bilder uteblev nästan helt pga hög risk att tapa teknikprylar i vattnet.
 

Kompisgänget hade ordnat med en present som jag skulle få under söndagen. Även där var det instruktioner på vad jag skulle ha på mig. "Oömma varma kläder + joggingskor" och vem vill ha varma oömma kläder när det är närmare 30 grader varmt ute ?! Vi hade en del nattgäster, så alla hjälpte till att städa undan festen och sen var det dags att bege sig mot min present. Fick direktiven om att köra och följde kartläsaren. Vi åkte mot Motala och jag började fundera på vad som finns där som är så speciellt, men så svängde av mot Borensberg, jaha och vad finns här? Sen när jag svängde av från asfaltsvägen till en grusväg mot stora fält så förstod ja !

 Fallskärmshopp står på dagens agenda ! Så jäkla taggad :) & vilka vänner man har !!
 
 
 
 
Jag tror att min vän Jessica blev mer nervös än vad jag blev. Kände mig lugn och nu ska jag göra det här. Vi anmälde att jag var på plats och fick lite instruktioner om hur det skulle gå till och hur jag skulle göra, sen satt vi i planet påväg upp. Hur coolt?! Andra hoppare som åkte med i planet somnade nästan till och jag ville inte vara sämre än dom och kände hur lugn jag var, tills dom öppnade dörren och mina första ord var, "nu vill jag typ gråta" men den känslan försvann på 0,01 millisekunder och där hängde jag utanför planet med den jag skulle hoppa med. Bak med huvudet och ett djupt andetag - fritt fall !!! Alltså så sjukt häftig upplevelse ! Får man chansen, jag säger bara ta den. Och ja, jag är ganska höjdrädd av mig, men det var inte alls som jag hade föreställt mig hur det skulle vara, det vara bara så overkligt att man kastade sig ut i det fria, och att segla ner i fallskärmen var precis så underbart som det kan se ut. Här är en liten film från hoppet :)
 
 
TUSEN TUSEN TACK FAMILJ & VÄNNER FÖR EN OFÖRGLÖMLIG HELG !
Kärlek till er alla <3

Ett extra stort Tack till min man Christian som lyckasdes hålla allt hemligt,
till min partner in crime Jessica som blev utfrågad sista veckan på jobbet & kunde hålla sig,
Pappa & Annika, som jag tror var hjärnorna bakom planeringen ;)

Känner mig som 25 & fyller gärna 30 igen om det var såhär kul :D

FOTO CRED till Jessica <3