Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

När anmäler jag mig till Ironman?

Njuter till fullo av vädret och jag hoppas att ni också gör det :) och som vanligt flyger tiden iväg och helt plötsigt firar vi vår nationaldag och då är vi alltså på 6:ejuni och det har hänt massor av saker sedan sist !
 
Vi backar bandet till förr förra helgen, 25-27:e maj.
I vintras signade jag upp för ett triathlon läger för tjejer och tycket att det då verkade som en väldigt bra idé, för då hinner jag ju träna lite inför lägret. Kanske mer åt vattnehållet, alltså simningen, men helt plötsigt var jag där i Båstad. Nu var det dags att anta fler utmaningar. Jag ogillar egenlitgen att åla iväg själv sådär. Vill gärna ha en trygghet med mig, men den här gången kunde jag inte övertala min partner in crime, men jag ville ändå prova på det där med triathlon och träffa inspirerande människor.
 
Ett härligt gäng tjejer, blandade åldrar och erfarenheter. Flera nybörjare som aldrig pysslat med triathlon till dom som kört flera Ironman. Vi började lördagen med cykling och rundan blev cirka 62km och det var intressant att cykla med triathleter till en början, men vi fick ordning på dom till slut och kunde nyttja klungköening och fort gick det, det här är vana snabba enmanscyklister, då kan ni ju ana att det gick snabbt när dom fick hjälp av att ligga på rulle :) Kul var det ! Direkt efter cyklingen slängde vi på oss löparskorna innan lunch och på eftermiddagen hade vi OW pass. Resten av kvällen ägnades åt mingel och utbyte av erfarenheter, planer och drömmar. Alltså jag var typ så redo att signa upp för Kalmar, men jag ska försöka hålla mig till min plan.
 
Söndagen började med morgonjogg innan långfrukost där vi fortsatte att utbyta erfarenheter och vi nybörjare kramade ur de erfarna på information om allt möjligt kring Ironman. Söndagen blev intensiv träningsdag. Vi körde även löpskolning följt av cirkelpass innan mat. Efter lunchen tog vi oss gemensamt runt den bana vi skulle cykla inför den sista biten av lägret, nämligen ett mini tri. Efter cyklingen bytte vi om och gjorde ordning för ett mini tri, blev väl ca 350-400m simning, 18-20km cykling & 4km löpning. Tack & Hej vad trött jag var efter denna dag !

Ritkigt kul och nyttig att bege sig iväg sådär och jag blev så sjukt taggat på den resa jag själv har påbörjat inom denna sport, Triathlon. Efter den här heögen kände jag att jag i framtiden vill bli en triathlet ! Men just nu vill jag vara en cyklist som provar triathlon ;) En ioronman, det blir det, det är bara frågan om när? Följer jag min plan eller kommer jag signa upp innan, det är det som är frågan.
 
Från hamnen i Båstad
 
Snabbt upp ur vattnet in till växlingen !
 
Så jäkla nöjd efter helgen och med mion prestation på mini tri som arrangerades !
Fler bilder hittar ni på min instagram @virrejohansson
 
TACK Jane & Lina samt alla deltagare för grym inspiration !