Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

Hard Work. Dream Big.

 
Nu sitter dom där, för resten av mitt liv.
En tatuering som betyder så oerhört mycket så det knappt går att beskriva.
 
Det var en dröm som gick i uppfyllelse. Drömmen som kanske såg annorlunda ut när jag var liten. Jag drömde om att få ta på mig en tröja med Sveriges blå-gula färger och representera landet i det största man kan vara med om som idrottare, Olympiska Spelen. Jag fick representera Sverige men det i en annan skepnad än den blå-gula tröjan. Trots att jag var tvungen att lägga klubban på hyllan för skador, det som troligtvis skulle blivit min bästa säsong som spelare, kunde jag fortsätta drömma om de stora turneringarna. Jag har med största sannolikehet fått uppleva mer som idrottare genom att jag blev domare och satsade fullt ut. 
 
"Att få har världen som sin arbetsplats är få förunnat"
 
Jag har praktiskt taget fått resa över hela världen för att göra något som jag tycker är galet roligt, döma hockey. Det är vekrligen få förunnat att få har världen som en av sina arbetsplatser. Under resans gång har jag träffat många nya männsikor och vissa har blivit mer än domarkollegor. 
 
Nu är vi i sluttampen på säsongen 2017/2018 och nu återstår en vecka med hockey innan det blir ledigt från resor och ishallar, men man kommer sakna det rätt fort. Sista veckan med hockey och det är slutspel i någon form i samtliga serier. Det ska bli oerhört roligt att få stänga den här säsongen med ett oerhört härligt gäng tjejer !