Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

Höstens rutiner !

Nu är det dags att komma igång här igen efter en lång och varm sommar ! Hoppas ni njutit lika mycket som jag, men nu är jag inne i höstens rutiner.

Någon mer än jag som tycker om hösten? Sommaren har varit fantastisk på alla sätt och vis, men jag gillar vad hösten kommer med. Planering, rutiner, svala vindar, motivation och såklart hockey. Det är hockeylivet som styr det mesta hemma just nu. Hur ser kommande vecka ut? Ja det beror på hur många matcher som står på hockeyschemat att döma, och utefter det lägger jag övrig träning. Oftast blir söndagen den dag jag kan detaljplanera veckan och vet vad jag har att vänta mig.

 

Senaste veckorna har varit grymma, fått in det mesta i schemat utan att känna mig sliten eller seg, jag ser bara fram emot kommande dag och vad den har att erbjuda. Min comeback i fotbollen blev sisådär under våren och tyvärr fick MAIK lägga ner sin damverksamhet pga spelarbrist. Väldigt synd med tanke på arbetet som låg bakom att man äntligen nådde div2. Men sommaren rullade på med mycket cykling, och så kom hösten och suget efter boll blev större igen. Tog kontakt med en ny klubb och förklarade min situation och vips så var jag tillbaka på grönbete, men nu i Mjölby FC, även det i div.2 samt div.4.

 
 
Jag började också köra igång träningen i samarbete med Viktor Johansson PT med inriktining längdskidåkning men först mot Lidingöloppet. Jag väljer att ha en coach för det är lättare att ha någon man kan bolla med och följa schemat. Jag skulle nog vara för tuff mot mig själv samt att jag anser mig fortfarande som nybörjare inom längdskidåkningen så det känns tryggt att ha en vid sidan som är erfaren.
 
 
Tack vare träningsschemat har jag kommit igång med löpningen och det var inte en dag för sent med tanke på att jag ska springa Lidingöloppet iår igen och minns smärtan från förra året med minimal löpträning. Löpningen har suttit långt inne från när jag skadade knät, mest hjärnspöken, som äntligen börjar släppa. Dom finns kvar, men nu väger äntligen det roliga lite tyngre och jag kan känna den där flow känslan och snart är jag tillbaka på riktigt !
 
Det har även blivit lite MTB på höstkanten och säsongen fick avslutas i Motala på Dunteberget med en lagtävling, 8 timmar tävling. Mer om det hittar ni i mitt blogginlägg på cykeltjejer.se som ni hittar HÄR.
 Det blev en ritkigt härligt dag tillslut. Vi började i lera och avslutade i solen !
 
 Jag är också tillbaka på Beacharena och håller gruppträningspass. Framförallt RFT på tisdagar då helgerna är uppbokade som dom är. Det är så sjukt roligt att vara tillbaka ! Det ger så mycket energi ! Välkomna in på svettfest med mig :)
 
 
Uppdateringarna här kommer bli mer frekventa, yes, jag är tillbaka :)