Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

19.02.07 - 4 år Fruktbröllop & äntligen Herr & Fru .....

Tänk att det redan har gått 4 år sedan vi var i Sälens Fjällkyrka tillsammans med familj, släkt & vänner där vi skapade fantastiska minnen & firade kärleken. Vi har under dessa fyra år fortsatt att skapa minnen och jag ser fram emot framtiden.
 
Det är många som undrat angående vårat efternamn då vi även efter giftermålet hade kvar våra gamla. Jag Johansson och C Andersson. Vi klurade en del på andra efternamn, släktnamn och til slut kom fram till ett eget namn som vil tyckte skulle passa oss. Vi ansökte, men fick tyvärr avslag. För en person hette liknande. Lång historia kort så fick jag ett medgivande, så jag skickade blanketter till denna person, som sen inte skrev på...
 
Det har gnagt i mig, varje dag sedan 15.02.07 att vi. inte haft samma efternamn.
 
Under senhösten tog vi upp det igen och diskuterade. Vi hade olika altenrativ på förled och slutled som vi kunde tänka oss. Hittade en genrator som skapde namn, och vips, så hittade vi ett nytt som vi förälskade oss i. Googlade runt och det verkade som att det inte fanns något som kunde fröknippas med detta namn, vilket innebar en stor sannolikhet att vi skulle kunna få det namnet.
 
Vi skickade in blanketterna till skatteverket och sen blev det en lång väntan. Inget avslag utan det blev en kungörelse om detta som varar i en månad.
 
På självaste bröllopsdagen blev efternamnet klart. Ni kan nu kallas oss
 
Herr & Fru Lovensnö
 
 Foto: Ida Melin