Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

Hur trött kan man vara?!

 
Gravidinlägg - Gravid vecka 24
-
Rivstartade gravidvecka 24 med städning och fix i hemmet. Kände hur energin äntligen infann sig i min kropp och själ. I tisdags blev det stortstäd av alla rum + toan på övervåningen samt lite annat fix som ni redan läst om. Började till ett försök av att organisera bebisens kläder och lakan m.m  i byrån. Vi har lite andra saker där just nu som inte ska vara där, så helt klart blev det inte, men en bit påväg.
 
Det där med att energin flödade i min kropp, ja det var en engångsgrejj. För under onsdag och torsdag var jag helt förstörd. Kändes som att jag hade blivit överkörd av en ångvält. Det är så sjukt svårt att veta hur man kommer att må dagen efter att man varit igång på ett normalt vis. Jag börjar undra om det är brist på något i kroppen som järn eller liknande. Vi ska till barnmorskan på fredag och då kommer jag såklart ta upp det här med tröttheten, för det känns inte normalt att vara så extremt trött som jag kan vara. Jag förstår ju att man kan vara trött, men det här, det känns inte normalt även under gravida normala förhållanden. Det går liksom inte att hålla ögonen öppna, somnar vilket jag vill eller inte.
 
Förutom tröttheten har allt varit bra, och nu känns det att pyret blivit större och starkare där inne. Nu är det inte längre bara buffar utan nu börjar det verkligen kännas och det syns mycket mer utanpå. Hur ska det här fortskrida undrar man ju? Det är ju rätt många veckor kvar, men jag känner mig redan färdig med det här att vara gravid. Försöker att räkna ner och se att för varje dag som går, är vi en dag närmare att få träffa lilla pyret och vi kan påbörja livet som familj på riktigt. Hitta en vardag i det och för egen del påbörja resan tillbaka till min kropp. Det ser jag verkligen fram emot och allt vad som kommer :)
 
 
Som ni läst har det varit lite fix i alla rum så även i Lilla Pyrets rum. Tavlor och hyllor har kommit upp på väggarna. Det jag längtar efter är att få bädda ordning sängen och köpa något mer gosdjur. Vi har valt att inte bädda sängen då vi har en katt som säkert skulle kunna lägga sig där och vi vill undvika att hon ska tro att det är hennes sovlplats. Hon har inte varit så intresserad av varken sängen eller vagnen, så det känns väldigt skönt. Men det kan bli annorlunda när väl bebisen har kommit.

Idag välkomnar vi vecka 25 :)