Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

Försmak av semester

Nu när mina träningstimmar har minskat drastiskt har mina timmar till att fixa i hemmet ökat desto mer. Helt plötsligt finns det tid till att fixa det där. Det har varit några småsaker att fixa, men som jag inte har orkat fixa eller kolla upp. I sovrummet har jag vetat vilka tavlor vi ska ha på en av väggarna, men jag har inte orkat kolla upp vilka mått som skulle kunna fungera, beställa det, köpa tavlor osv. Men för någon vecka sedan mätte jag och kollade mått och hade det nedskrivit, så förra helgen beställdes posters till sovrummet och barnrummet. Efter jobbet i tisdags åkte jag förbi IKEA för att köpa ramar, och jag kan lova er att hela Linköping var där för att äta lunch och shoppa. Tur att min inköpslista var liten och jag visste var sakerna fanns. Det blev lite beslutsångest för vilken färg på ramarna jag skulle ta till sovrummet. 
 
Väl hemma satte jag igång att fixa med tavlorna. Sätta i sjävla postern, spika och sätta upp. Jag fortsatte sedan i samma anda och storstädade alla rum och toan fick sig en genomkörare också. Så sjukt skönt när allt är klart, och resultatet blev riktigt bra. 
 
Hyllor från JaBaDaBaDo på rea hos minijoy


 
 
Tavlor till sovrummet.
"&" Tavlan är från IKEA som jag fick skära till då den är större, men jag ville ha lite mindre
Landskapstavlorna beställde jag här
Ramarna är från IKEA

Nu är det en sak kvar innan svorummet kan checkas av. Det är sängbord + lampa.

 Tavlor, blommor, ljusluktor m.m fick flytta in i kontoret från "gästrummet" som nu är barnrum som ni vet. Tycker det blev väldigt trivsamt.
 
 Det som är kvar i kontoret är nya gardiner. Dom ska inte vara sådär korta, men för att ha något hittade jag dom där i en låda... bättre än inget för tillfället.
 
Axlarna har släppts ner nu när alla tre rummen börjar bli "färdiga" och trivsamma. Det är det lilla som gör det. Efter en heldag med fix & städ var jag helt slut dagarna efter och gjorde typ ingenting. Sen kom helgen och det blev en sopntan fredag middag ute i Vadstena med fina vänner. Vi firade in semester i förtid och njöt av väldigt god mat på "Hörnet"
 
Förrätt.
 
 Varmrätt.
 
 Efterrätt.
 
En mycket trevlig start på helgen. Lördagen blev det ännu en dag för att fixa hemma. C hade spolat av pooldäcket under fredagen och i lördags oljade vi in alltihop. Längtar dock till nästa år då vi förhoppningsvis ska kunna göra om pooldäcket. Bygga ut, nytt staket och få det nytt & fräscht. Men en liten uppfräschning fick duga för iår. Vårat sandfilter hade ju gått sönder tidigare i våras. Det är åtgärdat med att vi fick köpa en ny och installera. Och under veckan har vi också renat hela poolen. Från grönt algigt vatten till rent och klart poolvatten. Snart är även poolen redo för semester !
 
Saker man gör en solig lördag.
 
 Ska få ordning på PH-/salt värdet då det ligger lite högt för tilfället. Ingen större fara att bada, men man vill ju ändå hålla sig inom dom rekomenderade värdena. Temperaturen har nåt runt 20-22 grader så det är badvänligt, men det får gärna vara några grader till ;)
 
Vi avslutade lördagen med att åka iväg på poolparty och umågs i goda vänners lag. Det blev bad & bastu för dom flesta, grillat och såklart damernas bronsmatch ! En mycket trevlig tillställning och det är alltid lika roligt att träffas :)
 
Helgen blev minst sagt en försmak av ledighet. Äta gott och umgås med vänner <3 Jag är så redo för semester :)