Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

Helgen

Vilken härlig helg det har varit, semesterkänslan har nog varit 100%. I fredags köpte vi barnvagn (mer om det i gravidinlägget som kommer imorgon) sen åkte vi och plockade en herrans massa jordgubbar innan vi åkte iväg för att hälsa på Jessica och som man nu mer får säga, familjen. Lilla Vincent är nu två veckor, så det blev härliga timmar och vi tog igen en hel del prat om allt möjligt och såklart blev det grillat till middag. Härlig start på helgen.
 
 
 
 
Lördagen blev en härlig dag också. Vi klev upp skapligt för frukost innan vi tog oss an några sysslor här hemma, ni vet vanliga hemmasysslor. Sen åkte iv in till ishallen för det hade ordnats ett tillfälle för oss att träna på istesterna vi har i augusti. Mycket bra initiativ och det var kul att träffa grabbarna och såklart känna på is. Jag åkte själv inte testet denna gång, min tanke var att åka, men i inte på max utan mer bra för att träna på testet. Men träningsvärken från i torsdags gjorde sig påmind direkt och när jag trampade några längder och peppade på dom som körde, kände jag syran direkt, så det var ingen mening med att ens göra ett lugnt försök. Så jag peppade på och tog tid istället. Men så oerhört kul att vara på is !
 
Under alla jordgubbar finns det havgregrynsgröt ;) Orkade inte äta mackorna så dom blev mellis innan vi åkte till ishallen.
 
 
 
Efter ishallen blev det hem för att fixa mat inför Sverige matchen samt rensa jordgubbar. Har nu frusit in en hel del portionspåas om 100g så det är bara att plocka fram till gröten eller smoothien framöver. Här skulle det hejjas på Sverige och inte missas en sekund, och vilken jävla match rent ut sagt. Det är den bästa Sverigematchen jag sett tror jag ! Grymma tjejer som kan gå hur långt som helst !

Gjort på gjutjärnspanna på grillen, sjukt gott & fräscht !
 
 Grillad kyckling, lök & majs
 
 En fräsch grilltallrik :)

I söndags blev det verkligen en vilodag. Förstår inte varför, men vi båda var sega på morgonen så vi gick upp och käkade fruksot (för jag var hungrig) i okej tid, sen gick vi och la oss i sängen igen, kollade på lite tv och det kan hända att vi slumrade till en stund. Efter lunch åkte vi med några kompisar till Mjölby - Skogsjön för sol, bad & härligt häng på eftermiddagen innan kvällen återigen avslutades med grill & film !
 
 
Åter en riktigt härligt kväll med diverse grillat.
 
En superhärlig helg, verkligen ! Vädret har ju varit underbart och som sagt, semesterfeelingen var 100% Fler dagar av den här varan :) 
 
 
#1 - - Angelica Wåhlin:

Åh, så mysigt med jordgubbsplock!

Svar: Det var verkligen supermysigt speciellt nu när det är gott om dom så gick det också fort att fylla en hink 😊🍓
virrej.se