Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

Lilla Pyret lever loppan & kostar pengar ;)

Gravidinlägg - Gravid vecka 23
-
I tisdags förra veckan välkomnade vi vecka 23 med en lättare förkylning som tur var gick över kvickt. Det höll i sig i 1,5 dag vilket jag tycker också räcker. Men jag tog en "safe" dag hemma från jobbet även i tisdags. Även om symtomen hade minskat så kommer det en eftervåg av trötthet, så i tisdags låg jag i sängen fram till lunch. Kollade på tv och åt frukost i sängen innan jag tog mig upp för att iallafall sätta igång en maskin med tvätt och försöka ta mig an tvättberget nere i tvättstugan. Lunch och sen soffan följt av en tupplur. Nu har väl inte törttheten bara att göra med den lilla förkylning jag hade, men det känns som att återhämtningen tar längre tid och blir mer påtaglig.
 
Jag har ju känt flimmer från vecka 19 och små buffar från vecka 20, men under vecka 23 har lilla Pyret verkligen gjort sig till känna och lever loppan i magen. Det är först nu som jag verkligen känner mig gravid. Innan dessa påtagliga buffar har jag mest känt mig "tjock" och inte alls gravid. 
 
Pyret växer i lagom takt känns det som. Jag har som ni vet varit inne i en ätarperiod, det fanns ju liksom inget stopp, nu däremot känns det som om jag knappt får plats med mat i magen. Jag känner hunger, men jag vet att jag inte kan äta en normalstor portion utan får äta hälften vid alla måltider och se till att äta mellanmål, eller eventuellt mat en extra gång under dagen. Trots att jag nästan halverar portionen så är känslan proppmätt efteråt och det känns som att magen ska sprängas.
 
Utöver hur pyret & magen växer och känslan med det så har vi även gjort det dyraste och kankse viktigaste inköpet. I fredags åkte vi till Babya i Linköping för att kolla mer på barnvagn, vi hade visserligen bestämt oss för vilken vagn vi skulle köpa och vilken färg. Men det lite klurigare tyckte jag var, babyskydd. Jag har läst på en del om dessa och märken osv, även frågat Jessica en del. Vi gick och klämde och kände på vagnen vi bestämt oss för och gick sedan till babyskyddsavdelningen för att se över utbudet. När vi stått och kikat en stund fick vi hjälp och kunde ställa våra frågor. Jag känner mig hur nöjd som helst med hjälpen vi fick och genomgången på framförallt babyskyddet. Hur det sätts fast i bilen med bälte och isofix, på vagnen, och sen när bebisen vuxir ur babyskyddet var det enkelt att köpa en ny stol men behålla samma bas. Jag känner mig så nöjd med de val vi gjorde.
 
Det blev en EmmaLjunga Superviking vagn och Besafe babyskydd, allt i ljusare grå, vilket jag tycler känns riktigt snyggt, då mycket annars är svart eller mörk grå.
 
 
 
 
Adaptrar så man kan  ha babyskyddet till vagnen
 
 
Får stå parkerat här ett tag till. I kartongen är isofix fästet till bilen.
 
Vi har även en åkpåse i samma gråa färg, skötväska som jag ännu inte har packat upp, samt sittdel som jag har ställt undan, det är ett tag kvar tills den ska fram iallfall. Men det känns så skönt att ha det här fixat. Som jag sa tidigare kommer sommaren att gå undan och vi är redan inne i Juli. Vips så är det höst och BF känns allt närmare.
 
Idag går vi som sagt in i vecka 24 och hur den här veckan känns kommer ni kunna läsa om nästa tisdag :)