Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

Äntligen träningsmotivation

Jag har under våren haft svårt att motviera min egen träning för tröttheten har verkligen tagit över. Jag har tränat men inte alls så som jag hade önskat och jag har väl också för första gången i mitt liv också lyssnat på kroppen till 100%. Jag har väl inte legat riktigt på latsidan för det, för vad mycket saker man hinner hemma! Det är roligt att känna att man har tid till att fixa med saker hemma, men jag saknar samtidigt träningen och att tävla. 
 
Jag har dock börjat få träningsmotviation och viljan att röra på mig på kroppens villkor. I förra veckan cyklade jag 24km som kändes riktigt bra och roligt :) Det märks att kroppen har blivit tyngre och har mer blodvolym, för pulsen och andningen går upp snabbare. Skönt att det blev 18km asfalt och 6km stig i skogen, så man ändå får känna på lite MTB i skog utan att ta några risker. Under midsammar blev det 14km cykling även där mestadels grus/skogsväg. Vi har även sålt våra gamla cyklar till pappa & A, och i sommarpresent fick de cykelprylar och startbevis till Cykelvasan 45 samt 30 till nästa år. Det var pappa som ledde oss runt sjön och höll tempo och tillslut landade vi som sagt på 14km. Riktigt imponerad på hans första cykelpass och jag njöt av att kunna cykla tillsammans och längtar till att få cykla som familj nästa år. En bra runda att träna på inför hans start i cykelvasan med skogsväg och ett par tuffa backar.
 
Sen kom en liten förkylning men som också gick över snabbt. Det är väl typiskt att bli förkyld när man har kommit igång att träna smått igen, och har motivation. Men som sagt, tur att det inte verkar vara något ihållande. 
 
Senaste tillskotten
 
Vi har ett litet hemmagym nere i källaren med enklare skivstång med vikter, gummiband osv och nu har jag utökat träningsredskapen med snakeropes, slamball, powerbag och push up bars, nu ska vi ge oss ut i trädgården för att träna! Planer finns på att även utöka trädgården med ett litet mindre bygge ! Vi har även hämtat ett traktordäck och 2 personbilsdäck som vi kan använda oss av och som vi kan låta ligga ute. Ser fram emot första passet vi ska köra och jag ser ännu mer fram emot nästa år när vi har en liten att ta hand om och att då ha träningen så lättillgänglig kommer underlätta min comeback till träningslivet och de utmaningar jag tar mig an. Vi har ju även löparspåret precis bredvid.
 
Den tänkta grunden till utomhuspassen med eventuellt kompletterande
saker från gymmet i källaren