Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

De första buffarna

Gravidinlägg - Gravid veckorna 19-20.
-
Graviditeten fortskrider och magen växer i lagom takt. Jag var inne på det tidigare att jag alltid tränat och haft en viss kroppsform och har dom senaste åren känt mig i bra form även om det alltid går att bli bättre så har det varit en mental omställning med kroppsförändringen. Det har inte bara varit kroppsförändringen som har varit tuff, utan att inte heller kunna träna på som vanligt. Dels för att kroppen inte ritktigt tillåter den sortens träning och för att jag har en grym trötthet som tar över både fysiskt och psykiskt.
 
Allt är ju av godo, men det har varit svårt att acceptera och jag tycker det fortfarande, även om det har blivit lite bättre. Jag har som tur var inte lidit av några värre graviditetssymptom som andra gör och det är jag såklart jätteglad över. Men jag slåss med mig själv om att acceptera förändringen. 
 
Vi var även och gjorde vårat andra ultraljud och nu visste man lite mer vad man hade att vänta. Även detta på morgonen. Jag var lite orolig för än vet man ju inte så mycket hur utvecklingen har gått. Det är mycket som kan hända. Även denna gång med fötterna & rumpan upp och huvudet ner. Det verkar vara melodin. Lilla pyret ville inte ritkigt vara med på noterna och visa upp sig, men alla mått kunde tas och allt såg jättefint ut. Låg +2 dagar så det fanns gott om näring därinne. Jo tack jag vet ! Jag har ju varit hungrig och ätit som en häst. Även om bilderna inte blev sådär fantastiskt bra så fick vi med oss att lilla pyret växer och mår bra, vilket såklart är huvudsaken <3
 
Magen växer och jag har känt fladder i magen som jag egentligen inte vet om det har varit lilla pyret som har gjort sig tillkänna eller inte. Men så plötsligt i vecka 20 låg jag i soffan och då ville lilla pyret ge tillkänna på riktigt ! Häftigt. Nu äntligen börjar det hända mer saker. Det var till och med så att C kunde känna ett par buffar på magen. Ett ögonblick av kärlek.
 
Äntligen.