Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

Hungrig & Babyshower

 
Gravidinlägg - Gravid veckorna 16-18.
-
Nog för att jag är van att äta mycket, men herregud, nu var det ju värre än när jag spelade hockey på högsta nivå och låg på 9-12 pass / veckan. Helt otroligt vad ett sånt litet pyre kan göra med en.
 
Tur är väl också att man just är van att äta mellanmål och vet vad man ska äta för att undvika fällorna med onyttigheter, men även jag faller dit. Ökade på måltiderna med lite extra mat och såg till att jag hade flera frukter med mig varje dag och hade yoghurt och granola på jobbet så jag visste att jag var safe, om hungerkänslan verkligen skulle slå till. Lilla pyret tog enormt mycket energi och jag var så trött om kvällarna och kunde gå och lägga mig redan vid halv 9 och sova gott fram till nästa morgon
 
Vi hade också planerat en babyshower för Jessica, och det var ju inte helt lätt att planera med östgöta vännerna då hon var hemma i Ö-vik titt som tätt, men vi lyckades få ihop en dag som passade. Vi fick ihop en bra babyshower på kort tid och när jag var och fixade lite presenter och kollade bebiskläderna ville man ju bara köpa allt ! Det är ju så himla gulligt !
Knåpade ihop en blöj-/presenttårta med diverse bra att ha
 
Beställde den godaste tårtan jag någonsin har ätit, jordgubb & vanilj fyllning
 
Så himla mysigt <3
 
Förutom att jag var hungrig mestadels så mådde jag ändå bra under dessa veckor. Jag var ganska pigg om dagarna och som sagt trött om kvällarna. Men det var skönt att gå och lägga sig i tid eftersom jag vaknade utvilad på morgonen och kände mig laddad för en ny dag :)