Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

Mer än halvvägs & Ullared !

 Gravidinlägg - Gravid vecka 21
-
Tiden går nästan fort även om det känns som att den står stilla. Vi har inte köpt så mycket bebissaker än. Vi hittade en jättefin spjälsäng begagnad som vi slog till på för någon vecka sedan då jag hållt lite utkik, och de första kläderna som vi använde av oss när vi la ut bilden på sociala medier. Men andra bullar i slutet av veckan (v.24) då vi hade planerat in ett besök på Ullared. Kan tyckas tidigt, men jag känner att det här var en bra helg att göra det och sommaren kommer gå undan tror ja, och vips så är vi augusti och hösten kommer i ilfart. Med augusti kommer också hockeysäsongen, även om jag själv inte kommer döma så ska jag gå kursen och C ska döma en säsong till, så då blir tight att hitta ett bra datum för Ullared.
 
Vi åkte till Ullared tidigt fredag morgon, vi har mindre än tre timmar ner dit vilket inte är jätte farligt. Vi var där några minuter innan öppning och det kanske var 15-20 pers i kö innan oss. Taktiskt drog vi oss direkt upp till barnkläderna för att kika lite och vi hittade lite grann, men inte så jättemycket då det var väldigt könsindelat, och så vill vi ju inte handla alltför mycket nu. Det blev några bodies i olika storlekar, någon byxa och pyjamas. Efter kläderna gick vi direkt till bebisavdelningen för att kolla på allt från tvättlappar , skötbädd, lakan, nappflaskor, inredning osv. Jag hittade även en del mammakläder till väldigt bra pris och som satt bra och såg bra ut. Nu är sommargarderoben kittad även för en växande mage.
 
Det finns verkligen hur mycket som helst! Jag tycker inte vi köpte överdrivet mycket, utan så vi klarar oss och kan fortfarande fylla på med mer vartefter man får lust och när bebisen väl kommit. 
 
Det känns dock skönt att man har en start eftersom jag tror att tiden kommer gå så himla fort nu i sommar och man vill hitta på saker utan att behöva tänka på att man måste fixa massa.
 
Vi hittade som sagt lite inredning till barnrummet. Vi har ju sedan tidigare en spjälsäng & skötbord (som jag iofs är tveksam till att behålla. Blev väldigt stort) och det är skönt att inreda så smått så även våran lille kissemiss vänjer sig vid förändringen så inte allt kommer på en gång.
Gjort sig hemmasatdd på skötbordet ;) 
Skötbordet är också inköpt begagnat men tycker att det blev för stort, så det kan bli ett mindre där till slut. Har börjat kolla på IKEA's Sundvik, men vi får se var det slutar.
 
Jag hade gjort ordning någonting i barnrummet & satte mig i fåtöljen för att kolla mobilen &
vem la sig nedanför spjälsängen <3
 
Lite provisoriskt med tavlorna och färger på gardin osv.
När vi gjorde ordning rummet gjorde vi det som gästrum & gillade temat med rosa och det här lite gammeldagsa rosa.
 
 Eventuell fåtölj för att amma i?
 
 Sovhörnan. Bäddar gör vi längre fram så inte katten får för sig att börja sova där och tro att det är hennes plats.
 
 Förvaring är alltid bra & mysiga filtar kan man väl aldrig få för många av?