Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

Nu vill man bara skrika ut det

Gravidinlägg - Gravid veckorna 14-15.
-
Nu har man börjat berätta för vänner och familj och vill egentligen bara skrika ut vad som väntar oss till hösten. Dels så kunde jag märka på mig själv en trötthet som inte jag brukar ha och en aning svårt att hålla konentrationen längre stunder.
 
Nu började det även hända saker med kroppen och det var precis som att efter att vi varit på första ultraljudet så blev det helt plötsligt okej att vara gravid och kroppen var inte sen med att signalera detta. Eftersom jag tränar mycket och har haft en viss kroppsform ett par år så började magen puta. Kände man mig inte, visste man nog inte, men dom som ser en varenda dag började märka lite grann och det började frågas lite på jobbet. Jag som inte hade tänkt berätta förrän vi var i vecka 16 fick lov att berätta det när vi bytte vecka och gick in i vecka 15. Det hade blivit väldigt uppenbart att vänta ytterligare en vecka.
 
Hur berättade jag på jobbet? Jo jag hade bakat vanilj cupcakes med rosa och blå frosting på med små "baby skyltar" på. Vi ska ju inte ta reda på kön och visste ju inte då heller, så därav rosa och blå frosting. Ja en del var uppmärksammare än andra på färgerna och skyltarna.
 
Vi la ut i samma veva på instagram och facebook om vår nyhet, och det var så skönt att äntligen berätta. För både bloggen och instagram stog stilla ett tag. Kunde inte ta så mycket bilder utan att kunna bli avslöjad, och hade inte så mycket att berätta heller.. eller egentligen hade jag ju hur mycket som helst att berätta ;)