Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

Väntans tider

Gravidinlägg - Gravid vecka 22
-
Vi har passerat halvvägs och det känns så skönt. Första "delmålet" är avklarat, mentalt. Härligt med midsommar som också innebär kortvecka på jobbet. Så härligt att vara ledig ytterligare en fredag och ha lite semester i förväg. Haft långhelger hela juni, så skönt att äntligen kunna vara ledig och inte känna någon stress på jobbet. Det är första gången i arbetslivet som jag känner att jag kan vara ledig på riktigt.
 
Midsommar firades, eller ja firades och firades, spenderades i Falun, som vi gjort de senaste åren. Skönt med avkoppling och det blev ett mindre bestyr inför midsommatafton också. Visst är det mysigt med mycket folk, lekar och midsommarstång, men det tar mycket kraft att anordna också. Skönt med en lugn variant. Vi tog en midsommaraftons cykltur runt sjön som slutade på 14km. Skönt att röra på sig. Efter en varm cykeltur blev det ett bad i sjön innan lunch och eftermiddagsvila. Det är så fantastiskt skönt med den där eftermiddagsvilan ! Till kvällen kom grannarna över, men det blev en tidig kväll för min del även om lilla pyret gjorde sig tillkänna och hade ett eget party i magen vid läggdags. Första gången som det är ritkgit party i magen och det var en upplevelese att få känna. Var riktigt trött och på morgonen skulle jag få svaret.
 

Vaknade med lite halsont, lite sådär rivit i halsen ni vet och nästäppan var ännu värre än vad den brukar vara. En förkylning på ingång? Vi som skulle åkt in till Lugnet för lite härlig stigcykling och utförsåkning, men det uteblev som ni kanske förstår. Midsommardagen blev en lugn dag. Vi har ju inte semester än så det blev hemgång en stund efter frukost i söndags och förkylningen ökade på med huvudvärk och lite sådär illamående/yr känsla. Men en tupplur i bilen gjorde det lite bättre. Jag började också få ont i ryggen/bäckenet av att sitta, så det blev ett kortare stopp i Örebro för toabesök, röra på sig, och mat, det hjälpte.
 
Vad jag nu hade drabbats av, men det var ordentliga förkylningssymtom som inte gav med sig under söndagen och vaknade i måndags med ont i halsen, snorig och allmänt klen. Det fick bli en sjukdag hemma, och det behövdes. Jag hade ett moment mitt på dagen och bakade bullar. Men det fick jag lida för någon timme senare och däckade i sängen. Efter ett par timmars sömn piggnade jag på mig lite grann.